06:08 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  79004

  Situația din PNL devine tot mai dramatică, iar cenzura este strictă. Un liberal a fost exclus din partid pentru că a fost la emisiune la Antena 3, relatează site-ul Inpolitics.

  BUCUREȘTI, 1 ian - Sputnik, Marius Holdean. Decizia de a exclude un liberal pentru vina de a fi participat la emisiuni la Antena 3 a fost luată chiar înainte de Crăciun, arată Inpolitics.

  Este vorba de Bogdan Jelea, director adjunct la societatea națională a apelor minerale, care, prin decizia nr.46/23 decembrie 2019 a Biroului Politic al PNL sector 5, a fost exclus din partid pentru un motiv cel puțin bizar. Și anume, el ar fi încălcat decizia conducerii centrale a PNL prin faptul că a participat la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

  Așadar, decizia de a-l exclude din PNL nu vine ca urmare a unor declarații împotriva partidului sau a unui comportament necorespunzător pe platou, ci pur și simplu pentru participarea la emisiune, semn că, în formațiunea condusă de Ludovic Orban, nimeni nu mișcă în front, iar directivele conducerii sunt impuse cu forța.

  Decizie PNL
  © Photo : inpolitics.ro
  Decizie PNL
  Tagurile:
  PNL


  Știrile Zilei