23:58 01 Aprilie 2020
În direct
 • EUR19.96
 • USD18.23
 • RUB0.23
 • RON4.14
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1098292

  Astrolog: ”Nici pentru noi nu e bine pentru că aspectele nu sunt deloc cele pe care mi le-aș dori, deci nu putem zâmbi la o așa veste”

  BUCUREȘTI, 2 ian - Sputnik, Evan Răutu. ”Aici am astrograma, pot să arăt clar că pentru domnul Iohannis urmează 4 ani catastrofali”, a declarat celebra astroloagă Mariana Cojocaru, invitată la Antena 3 să expună calculele sale despre soarta principalilor actori politici în 2020.

  Cojocaru, cea mai bună specialistă în interpretarea pe baza controversatei implicări a Lunii negre în soarta oamenilor, a expus,pe scurt, o interpretare interesantă.

  ”De ce (urmează 4 ani catastrofali), pentru că Luna neagră va intra în Berbec, el are kharma negativă în Berbec”, a spus Cojocaru, continuând ”la naștere el are Luna neagră în Taur, după care Luna neagră va intra la domnia sa în Gemeni și pe urmă în Rac - că tot debutul de an este cu kharmă în Rac”.

  Desigur, interpretarea acestor afirmații poate fi făcută de specialiștii în domeniu – dar sunt puțini cei care o pot contrazice pe Mariana Cojocaru.

  ”Aceasta este Luna neagră ca și tranzit, ca și progresie - deci discutăm de patru ani catastrofali”, a conchis Cojocaru, precizând însă că, din datele pe baza cărora a calculate astrograma, lipsește ora nașterii lui Iohannis.

  Întrebată de moderatorul Răzvan Dumitrescu dacă această veste nu este una proastă și pentru țară, Mariana Cojocaru a confirmat:  

  ”Nici pentru noi nu e bine pentru că aspectele nu sunt deloc cele pe care mi le-aș dori, deci nu putem zâmbi la o așa veste”, a încheiat astrologul Mariana Cojocaru.

  Captură ecran Antena3
  © Photo : Antena3
  Captură ecran Antena3
  Tagurile:
  2020, Klaus Iohannis, Predicții


  Știrile Zilei