06:30 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  811112

  Dubla interpretare este absolut savuroasă – atât prin text, cât și prin imitarea stilurilor și ticurilor verbale ale celor doi președinți.

  BUCUREȘTI, 10 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Un clip video în care se face o bășcălie totală de Donald Trump și Klaus Iohannis. Autor este talentatul realizator radio și de scenete de stand-up comedy Ionuț Rusu.

  Ionuț a imaginat un dialog între Iohannis și Trump în contextul conflictului din Iran, președintele american cerând sprijinul omologului său român.

  În ce constă însă acest sprijin… rămâne să aflați urmărind clipul. La fel și motivele asasinării generalului iranian, într-o formulă cu totul ”originală”… dar expusă printr-o imitare senzațională a stilului lui Trump.

  Talentul lui Ionuț Rusu este remarcabil, iar dubla interpretare este absolut savuroasă – atât prin text, cât și prin imitarea stilurilor și ticurilor verbale ale celor doi președinți.

  Ionuț Rusu a realizat în timp mai multe clipuri în care îl ironizează pe Klaus Iohannis, dar și alte personalități din politică, monden, sport sau presă. Fost șofer de tir, Rusu a participat la concursuri TV și, datorită umorului și talentului său a devenit o vedetă în radio, TV și online.

  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Trump


  Știrile Zilei