16:57 02 Martie 2021
În direct
 • EUR21.04
 • USD17.47
 • RUB0.24
 • RON4.32
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  136751

  Olguța Vasilescu: ”E singurul care și-a permis, în afară de soțul meu, să mă certe de foarte multe ori - și pe bună dreptate”.

  BUCUREȘTI, 18 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ieri a avut loc Conferinţa de alegeri a uneia dintre cele mai puternice organizații PSD, cea a județului Argeș. A câștigat, cu o largă majoritate, Ion Mînzînă, care s-a impus vineri, în faţa Mariei Dinu.

  Actual vicepreședinte al CJ Argeș, Ion Mînzînă a fost votat de 144 de delegați, numai 70 optând pentru Maria Dinu. Inițial, la competiția pentru șefia organizației a participat și deputatul Cătălin Rădulescu, acesta renunțând în favoarea lui Mînzînă.

  La conferință a participat și conducerea națională a PSD, reprezentată de preşedintele interimar Marcel Ciolacu, secretarul general interimar, Paul Stănescu, și Olguța Vasilescu, membru în conducerea colectivă.

  Ion Mînzînă este unul politician experimentat, fiind ales de două ori deputat, o dată senator și vicepreședinte ale Consiliului Județean Argeș – pe listele Partidului România Mare, iar acum este vicepreședinte al CJ Argeș din partea PSD.

  Lider autentic, s-a dovedit un excelent organizator, filiala PRM condusă de el ajungând pe primul loc în PRM, în perioada de glorie (2000 – 2008) a partidului lui Corneliu Vadim Tudor.

  Intrat în PSD de peste 10 ani, a fost ales vicepreședinte și s-a ocupat de zona de sud a județului – singura care a reușit să nu cadă electoral odată cu scăderea generală a PSD.

  Este un specialist în domeniul muncii și protecției sociale, conducând mult timp Comisia pentru Muncă a Camerei.

  În PRM a fost cel mai apropiat colaborator al Oanei Vasilescu, cea care a recunoscut, chiar și la actualele alegeri de la Argeș, că ”Nelu Mînzînă este cel mai bun prieten al meu, nu doar din Argeș, ci din România”.

   ”Nu e de glumă cu Nelu Mînzînă, e singurul care și-a permis, în afară de soțul meu, să mă certe de foarte multe ori - și pe bună dreptate”, a declarat Olguța Vasilescu, ”deci știu ce randament va impune organizației Argeș”.

  Oana Vasilescu a declarat ferm - ”Nu am nici un dubiu că organizația Argeș, cu Ion Mînzînă în frunte, va câștiga toate alegerile de anul acesta”.

  În acest context, Olguța Vasilescu s-a referit și la posibilitatea anticipatelor,  opinând că ar fi bine pentru PSD, care are cei mai mulți primari  - deci ar putea câștiga un procentaj bun.

  Tematic

  PSD despre anticipate și o nouă majoritate în Parlament
  Iohannis s-a lăudat iar cu realizările Guvernului PSD
  Cine ar putea fi viitorul președinte al PSD în locul lui Ciolacu
  PSD, reacție rapidă după decizia lui Orban – NU intră în jocul PNL - Iohannis
  Tagurile:
  PSD, Olguța Vasilescu

  Știrile Zilei