00:30 02 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.07
 • USD18.34
 • RUB0.23
 • RON4.16
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  864190

  ”Cât crezi că mai poți ține ascunși banii în off-shore? Cât ți-ai luat comision din cei 150 milioane pe care i-ai "produs" pentru ING?”

  BUCUREȘTI, 19 ian - Sputnik, Evan Răutu. Cunoscutul senator Daniel Zamfir lansează o provocare și, totodată un atac la dresa lui Florin Cîțu, ministrul Finanțelor: ”Cîțule, nu o să scapi - nici de mine, nici de furia oamenilor!”.

  Senatorul îi pune o întrebare cheie ministrului – care se referă la acuzații apărute în spațiul public: comisioane mari, plasate în timp în firme off shore.

  ”Cât crezi că mai poți ține ascunși banii în off-shore?”, întreabă Zamfir, ”Cât ți-ai luat comision din cei 150 milioane pe care i-ai "produs" pentru ING?”.

  Reamintim că Florin Cîțu a fost în conducere cunoscutei bănci, dar a fost sancționat de BNR pentru una atac speculativ la adresa leului.

  ”Banii ăia sunt sunt mânjiți - sunt furați de la oamenii care plătesc ROBOR-ul umflat!”, acuză Zamfir, care îi aruncă în față lui Cîțu: ”Și acum, ca ministru, tot în slujba băncilor ești!” Despre prestația de acum a ministrului, Daniel Zamfir spune clar: ”În afară de împrumuturi, nu faci nimic!”

  ”Ba da, faci! Tai bani din bugetul Primăriei Capitalei, sperând ca așa o doborâți pe Firea...”, scrie Zamfir, ”Tzeapă! Nu va merge cu femeia...”.

  Problema e că Florin Cîțu, altfel ”darnic” cu acuzațiile la adresa altora, nu răspunde la aceste acuzații și provocări lansate - nu o dată!  - de Daniel Zamfir. De ce oare? 

  Tematic

  Veste bună de la senatorul Daniel Zamfir pentru sute de mii de datornici
  Daniel Zamfir, palmă și duș rece pentru Diaspora! ”Ne-ați pricopsit și cu Băsescu!”
  Zamfir îl atacă frontal pe Cîțu: ”Globalistul urăște oamenii normali și iubește băncile”
  Daniel Zamfir și Gheorghe Piperea, semnale grave de alarmă: vizează CREDITELE românilor!
  Codrin și Daniel Zamfir, cea mai gravă acuzație la adresa Guvernului: ”Asasin economic”
  Daniel Zamfir a dat cea mai bună poreclă dată Bugetului - face praf PNL și USR!
  Tagurile:
  Florin Cîţu, Daniel Zamfir


  Știrile Zilei