20:25 13 August 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD16.61
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  60941

  După ce senatorul Daniel Zamfir s-a înscris în PSD, a apărut întrebarea firească dacă și avocatul Gheorghe Piperea, un susținător al lui Zamfir și un critic acerb al guvernării PNL, va urma aceeași cale.

  BUCUREȘTI, 23 ian - Sputnik, Marius Holdean. Primul a făcut anunțul Daniel Zamfir, care a scris pe facebook ”Am decis să ne unim forțele pentru cauza noastră! Dacă lipsește cineva din poză acum, să fiți siguri că vom fi împreună!” Anunțul său a stârnit rumoare pe scena politică.

  Apropiatul său în lupta pentru protecția românilor în fața multinaționalelor și a băncilor, avocatul Gheorghe Piperea, a dat la Dcnews declarații interesante despre acest lucru și despre relația sa cu PSD .

  ”Când voi decide ce fac din punct de vedere al politicii, o să anunț eu în mod oficial, deocamdată n-am ce să anunț. Vreau să văd ce se întâmplă în plan politic, pentru că e haotic ce se întâmplă cu Guvernul PNL, pe de altă parte e incert ce se întâmplă în așa-zisa Opoziție”, a spus Piperea.

  El face totuși o observație care dă de gândit vizavi de viitorul său politic:

  ”În orice caz, e cert un lucru, pe care l-a spus și Dan Zamfir și-l susțin: PSD e singurul partid, care, indiferent de poziția avută, în Opoziție sau la Putere, a susținut 100% proiectele de protecție a consumatorilor pe care le-am făcut împreună cu Dan Zamfir. Deocamdată, nu am luat nicio decizie”, a declarat Zamfir pentru Dcnews.

  Gheorghe Piperea recunoaște că probabil va face pasul la un moment dat, deși sunt mai multe motive să nu se implice, iar apropiații îi spun să nu-și asume riscuri politice pentru că nu merită.

  Piperea și Daniel Zamfir s-au remarcat în ultimii ani prin pozițiile lor curajoase pentru apărarea drepturilor românilor.

  Tematic

  Acum: Iohannis a răspuns dacă va accepta o majoritate PSD – deci un guvern PSD
  PSD, reacție rapidă după decizia lui Orban – NU intră în jocul PNL - Iohannis
  Cine ar putea fi viitorul președinte al PSD în locul lui Ciolacu
  Revenit în PSD, Cozmin Gușă trage sfori pentru a impune un președinte și o nouă conducere
  Codrin, REVOLTĂ la declarația lui Ciolacu, REACȚII RADICALE al susținătorilor PSD!
  Cel mai bun prieten al Olguței, ales PREȘEDINTE în PSD: ”Nu e de glumă cu el!”
  Planul secret al lui Ponta: de ce nu vrea alianță cu PSD la locale
  Tagurile:
  PSD, Gheorghe Piperea


  Știrile Zilei