17:55 22 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  44280

  Ion Cristoiu observă ezitările lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, în a spune dacă va candida sau nu pentru șefia partidului și face legătura între Congresul PSD și moțiunea de cenzură

  BUCUREȘTI, 26 ian - Sputnik, Marius Holdean. Ion Cristoiu nu-l iartă pe Marcel Ciolacu pentru ezitările acestuia. Despre președintele interimar al PSD, Cristoiu spune că la PSD în curând va avea loc congresul, iar Ciolacu ”nici acum nu ne-a spus dacă va candida sau nu va candida”.

  O altă incongruență pe care o observă Cristoiu este că data congresului nu e stabilită clar, dar că oricum momentul de cumpănă al lui Ciolacu este moțiunea de cenzură.

  ”Dacă trece moțiunea are o problemă că trebuie să facă guvern și nu știu cum va gestiona, dacă nu trece va avea foarte mari probleme în partid”, a afirmat Ion Cristoiu, arătând capcana în care a fost împins președintele interimar al PSD.

  În PSD, într-adevăr, apele sunt tulburi nu doar din cauză că partidul nu are o conducere aleasă statutar, ci și din cauza forțării anticipatelor de către PNL, alegeri care ar prinde partidul pe picior greșit.

  Tagurile:
  PSD, Marcel Ciolacu


  Știrile Zilei