16:29 13 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.17
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (129)
  22730

  ”Atîtea potriveli....Atîtea coincidențe… Pentru jumătate dintre ele doar, dacă erau pesediști, se umplea Piața Victoriei de #Rezist”

  BUCUREȘTI, 31 ian - Sputnik, Evan Răutu. O serie de miniștri și înalți funcționari din Executivul Orban și-au angajat copiii la stat sau au interese financiare care pun mari semne de întrebare.

  Cunoscutul jurnalist Bogdan Tiberiu Iacob prezintă câteva dintre aceste nume – însoțind cu un document care o vizează chiar pe controversata Monica Anisie, ministrul Educației.

  ”Fiica ministrului Educatiei Monica Anisie e consilier parlamentar la Camera Deputaților”, scrie jurnalistul, completând – ”și mămica a fost o perioadă tot acolo, ca și la Cotroceni”.

  Apoi, bomba – președinta CNAS, Adela Cojan, adică șefa instituției care rulează cei mai mulți bani!

  ”Soțul Adelei Cojan, președinta CNAS venită de la Polisano Sibiu, Radu Cojan, e medic cardiolog la Polisano Sibiu și primește sponsorizări de la compania multinațională de medicamente Berlin Chemie, care are o solidă componentă cardiovasculară între ramuri”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob.

  Cazul cel mai mediatizat – al ministrului Sănătății, Costache:

  ”Medicul din fruntea ministerului Sănătății face adresă către ANI să afle dacă poate opera la privat și primește un acord extrem de dubios fix în aceeași zi de 4 noiembrie, în doar cîteva ceasuri, semnată de un președinte foarte controversat, Bogdan Stan, al cărui mandat înceta cîteva zile mai tîrziu”, scrie jurnalistul.

  Ori, chiar dacă ministrul operează doar în Week-end, cazul este ciudat dacă privim prin prisma unei situații des întâlnite – complicația post-operatorie!

  ”Dacă operează un pacient duminică și apare o complicație post-operatorie, ministrul trebuie să lase ședința de guvern și să fugă urgent la Sibiu”, punctează Iacob. ”Până acum, a fost invers, a recunoscut că nu a mai putut intra într-o operație pentru că Orban a convocat intempestiv o ședință de guvern”.

  Concluzia jurnalistului este… ”Atîtea potriveli....Atîtea coincidențe”.

  ”Pentru jumătate dintre ele doar, dacă erau pesediști, se umplea Piața Victoriei de #Rezist. Acum, Bădiță nu mai mitingește, că e prins cu altele...”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob.

  Desigur, ”rețeaua” e mult mai vastă, pentru că, se știe, PNL este specialist în angajări de acest fel – rude și pile… ca orice partid mare, de altfel. Ba chiar mai ”specialist” decât alții…

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (129)
  Tagurile:
  Angajare, interese, Ludovic Orban, Guvern


  Știrile Zilei