16:35 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  50634

  Marcel Ciolacu și Victor Ponta au făcut anunțul cheie: au decis să facă o alianță și au căzut de acord asupra propunerii unice de premier.

  BUCUREȘTI, 5 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, Marcel Ciolacu și Victor Ponta au ieșit din întâlnirea pe care au avut-o imediat după anunțarea rezultatului la moțiune – și au făcut marele anunț: alianță și premier.

  Marcel Ciolacu și Victor Ponta au anunțat că vor merge împreună la președintele Iohannis cu o propunere unică – este vorba de rectorul SNSPA, Remus Pricopie.

  Pricopie este o surpriză, pentru că este rectorul facultății asociate sistemului Soros, ba chiar dacă ne uităm pe pagina lui Procopie vedem cum este promovată Universitatea Central Europeană sau Fundația pentru Societatea Deschisă.

  Chiar unul dintre ultimele anunțuri poartă titlul: ”SNSPA, invitată să facă parte din cea mai nouă rețea globală de universități, finanțată de Open Society Foundations cu un miliard de dolari”.

  Deci, o schimbare cu 180 de grade a PSD, care ar putea să nu fie deloc bine primită de electoratul PSD.

  Mai mult, Remus Pricopie l-a atacat dur pe Liviu Dragnea și are vederi opuse ideii naționale. Iată o postare edificatoare a Florianei Jucan.

  Tagurile:
  Victor Ponta, Marcel Ciolacu


  Știrile Zilei