17:02 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  24930

  Victor Ponta: ”Măscăriciul de Orban nu e impresionat deloc și îi da mai departe cu minciuna, pur si simplu este prea mult!”

  BUCUREȘTI, 8 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Publicația ”România curată” a găzduit un comentariu devastator la adresa lui Orban după episodul ”Noaptea ordonanțelor” – ”Noaptea, ca hoții – varianta liberală. 25 de ordonanțe de urgență adoptate aseară de Guvernul Orban!”.

   ”Dacă există cineva care să spună despre Cristian Ghingheș (autorul articolului din ”România Curată”) sau despre Elena Calistru ( Funky Citizens) că sunt “pesediști” sau “Ciuma roșie” înseamnă că acel cineva este mai spălat pe creier decât un SS-ist!”, comentează Victor Ponta.

  Fostul premier consideră că gestul guvernului Orban a fost exagerat – ”pur si simplu povestea cu “Ordonanțele” este prea mult!” Și, spune Ponta, unii oamenii ”nu sunt atât de ipocriți încât să justifice abuzurile lui Orban doar prin faptul că și Dragnea a făcut la fel!”.

  Cu spiritul său plin de sarcasm, Ponta îl pleznește pe Orban, cel ”atât de incompetent încât nu a știut să respecte procedurile constituționale și legale” - iar Consiliul Legislativ i-a explicat în scris, invocând articolele din Constituție, ”de ce nu mai pot fi adoptate multe dintre cele 25 de ordonanțe”.

  ”Dar măscăriciul de Orban nu e impresionat deloc de Consiliul Legislativ sau de Constituție - și îi da mai departe cu minciuna că e totul “regulamentar””, a scris Ponta.

  De precizat că, în această seară, Ludovic Orban s-a arătat deranjat de activitatea Consiliului Legislativ (care ține de Parlament, nu de Guvern!) – și a declarat că ”este o instituție în care ar trebui să vină schimbarea”.

  ”L-ați schimbat pe Dragnea cu Orban / de ce am impresia că am căzut din lac în puț?”, conchide Ponta, adăugând ”și nu doar eu am această impresie”.

  Tematic

  Ponta dă verdictul despre ”pensiile speciale” – ce trebuie făcut, unica soluție corectă
  Planul secret al lui Ponta: de ce nu vrea alianță cu PSD la locale
  Reacție neașteptată a lui Victor Ponta după lovitura cumplită primită ieri
  Ponta, făcut praf de Justiție! A mințit fostul premier? Are curaj să explice?
  Ciolacu și Ponta au anunțat alianța și premierul - surpriză totală!
  Tagurile:
  Ludovic Orban, Liviu Dragnea, Victor Ponta


  Știrile Zilei