04:57 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  845100

  ”Eu le recomand PNL ori să guverneze ori să renunțe - ”PSD vor spune că facem instrucție cu Guvernul Orban”

  BUCUREȘTI, 10 feb - Sputnik, Evan Răutu. Fostul președinte Traian Băsescu demonstrează din nou că judecă mult mai lucid situația decât actualii lideri ai ”Dreptei” și le spune acestora în față: PSD va crește în sondaje din cauza bâlbelor guvernului PNL… care nu guvernează!

  ”În orice caz (PSD) nu mai scad și dacă va continua instabilitatea, PSD își va reveni”, a spus Băsescu, subliniind ”cu cât prelungesc instabilitatea, cu atât e mai rău pentru PNL”.

  După părerea mea, spune Băsescu, ”a rămâne în această instabilitate și în imposibilitatea de a face ceva, că sunt turiști, nu mai pot emite acte de guvernare, vor pierde”.

  ”Eu le recomand ori să guverneze ori să renunțe”, a declarat europarlamentarul Traian Băsescu la postul Digi 24.

  Pe de altă parte, Traian Băsescu le dă peste nas liberalilor, creditând cu șanse foarte mici organizarea de alegeri anticipate.

  ”Dau șanse foarte mici anticipatelor”, spune Băsescu, explicând – ”PSD are o miză, să câștige timp - cu cât câștigă timp, cu atât capacitatea lui e mai bine pusă în valoare”.

  Mai mult, Traian Băsescu explică lovitura pe care PSD ar putea să o dea PNL – și cum s-ar putea face Orban de râs.

  ”Lipsa  cvorumului va fi ridicolul maxim al unui premier care vine și el la vot… știind că nici propriul partid nu va vota pentru instalare!”, spune Băsescu. ”Eu cred că PSD va repune Guvernul Orban… și îl vor da joc peste câteva săptămâni”, a explicat Băsescu, continuând în stilul său unic – ”vor spune că facem instrucție cu Guvernul Orban”.

  Tagurile:
  PSD, Ludovic Orban, PNL, Traian Băsescu

  Știrile Zilei