16:43 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4349181

  ”Faptul ca în noiembrie 2019 se jura că aplică legea privind pensiile și alocațiile cu siguranță a fost o tipică acțiune a unui vechi șarlatan politic”

  BUCUREȘTI, 11 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Zilele în care PNL și Ludovic Orban primeau ajutorul lui Victor Ponta pentru a dărâma guvernul Dăncilă nu par a mai reveni. Mai ales după ce a ieșit la iveală că din noua variantă de program prezentată pentru al doilea guvern Orban lipsesc măsurile promise pe plan social – majorarea pensiilor cu 40% și dublarea alocațiilor.

  În acest context, izbucnirea lui Victor Ponta a fost teribilă! ”Ludovic Orban a demonstrat deja (în 30 de ani de politică) - este cel mai cinic și mai nerușinat mincinos”, afirmă Ponta, constatând că ”valoarea cuvintelor spuse de el este ZERO!”.

  ”Faptul ca în Noiembrie 2019 se jura că aplică legea privind pensiile și alocațiile cu siguranță a fost o tipică acțiune a unui vechi șarlatan politic!”, consideră fostul premier PSD.

  Ponta nu face afirmații gratuite – ci se bazează pe documentele prezentate de liberali, noul program de guvernare!

  ”Acum avem documente: majorarea pensiilor și a alocațiilor NU se va face dacă vom avea în continuare un Guvern PNL!”, scrie Ponta într-o postare, completând ”Măcar acum știți adevărul - și, când veți vota, nu va putea spune nimeni că nu a știut pe cine votează!”.

  Fostul premier PSD dă în vileag și că singura metodă a PNL de a răspunde criticilor este reprezentată de… postaci, care insultă murdar pe oricine are opinii critice.

  ”Mă amuză câți bani cheltuie PNL pentru postaci să mă înjure pe mine (treaba lor - sunt plătiți pentru asta - good job) - mă ajută că îmi fac trafic pe contul de Facebook”, scrie ironic Ponta.

  În același timp, pe Ponta îl întristează ”cei care nu sunt postaci și cred că dacă mă înjură pe mine sau pe PSD (sau pe mine zicând că sunt PSD - deși eu sunt ProRomânia) cred că asta este suficient ca scuză pentru minciunile și prostiile lui Orban!”

  ”Lamentabil - o prostie tulburătoare!”, încheie Victor Ponta această postare dedicată lui Orban și susținătorilor săi.

  Tematic

  Ciolacu, decizie șocantă, pune în fruntea PSD pe cel care cerea votarea guvernului Orban!
  Plângere penală solidă contra lui Orban, se repetă un caz celebru, DNA e obligată să preia
  Se confirmă – noul Guvern Orban anunță o grea lovitură pentru milioane de români!
  Tagurile:
  Ludovic Orban, Victor Ponta


  Știrile Zilei