01:31 08 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.57
 • RUB0.25
 • RON4.18
 • UAH0.69
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5559140

  ”Cîțu a vrut să arunce o bombă și practic și-a detonat-o în față - astăzi, a fost de un spectacol… departe de râs!”

  BUCUREȘTI, 18 feb - Sputnik, Evan Răutu. Cunoscuta jurnalistă și realizatoare TV l-a atacat extrem de tăios pe ministrul Florin Cîțu, comentând ce s-a întâmplat la audieri – mai ales răspunsurile ministrului.

  Ca o idee generală despre prestația ministrului, Oana Zamfir a folosit o formulă… gospodărească: ”Habar nu are dacă pe masa lui sunt roșii, mere sau pere”.

  ”Banii pentru 1 ianuarie 2020 s-au plătit deja anul trecut”, intră în concret jurnalista, care arată unde a fost prins Cîțu: ”Majorarea pensiilor s-a dat, an de an, în avans - aici a fost capcana… Cîțu a vrut să arunce o bombă și practic și-a detonat-o în față!”.

  De fapt, a comentat Oana Zamfir, ”Cîțu, astăzi, a fost de un spectacol… departe de râs!”. Un alte aspect grav este cel al împrumuturilor: ”Plecând de la aceste împrumuturi, nu o să le comentez eu, am văzut ce spun analiștii”.

  ”Domnul Adrian Câciu semnalează cât de periculoase sunt aceste împrumuturi pe termen foarte lung și cu dobândă foarte mare”, arată Oana Zamfir, remarcând că Florin Cîțu ”înainte să fie ministru, îl critica pe Teodorovici pentru același lucru”.

  Oana Zamfir a făcut aceste comentarii aseară, la ”Sinteza zilei” și s-a referit la audierile de ieri, din comisiile parlamentare de specialitate, în care Florin Cîțu a fost din nou respins.

  Tematic

  Cîțu răstoarnă logica: instabilitatea politică ar avea un efect pozitiv pentru România!
  Cîțu lansează bomba anului: ar putea fi candidatul PNL pentru cea mai importantă funcție!
  Știrea nopții: Daniel Zamfir, în cărţi pentru o funcție MARE! E șoc pentru Cîțu și Orban!
  Știrea serii: Lovitură dură pentru România la Comisia Europeană! Cîțu s-a făcut de râs!
  Florin Cîțu se dă în vileag – NU există justificare pentru 2 cheltuieli URIAȘE!
  Tagurile:
  Oana Zamfir, Florin Cîţu


  Știrile Zilei