01:16 08 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.57
 • RUB0.25
 • RON4.18
 • UAH0.69
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  562170

  Senatorul PSD a acuzat acele ”bilanțurile cu cântec” în care DNA anunța numărul demnitarilor trimiși în instanță, dar nu și numărul mare de dosare închise pe motiv că „fapta nu există”.

  BUCUREȘTI, 18 feb - Sputnik, Evan Răutu. Audiere spectaculoasă în Comisia Juridică unde, dincolo de ”cafteala” politică”, s-a văzut clasa unor justiști – Șerban Nicolae, Daniel Fenechiu, Iulia Scântei, Robert Cazanciuc sau audiatul Cătălin Predoiu au avut dialoguri interesante, cu replici tăioase, argumentate, sau cu speculații inteligente.

  Președintele Comisiei Juridice din Senat, Șerban Nicolae, nu a pierdut prilejul să critice DNA, făcând praf festivismul bilanțurilor anuale ale DNA, în ciuda numărului mare de dosare închise din lipsă de probe pentru inexistența faptei.

  ”Nici pișcoturile nu erau digerabile la bilanțurile DNA”, a fost replica genială a lui Șerban Nicolae, care a acuzat acele ”bilanțuri cu cântec” în care DNA anunța numărul demnitarilor trimiși în instanță,  dar nu și numărul mare de dosare închise pe motiv că „fapta nu există”.

  Dar, aspectul cel mai grav reproșat de social democrat ministrului propus, Cătălin Predoiu, se referă la ”justițiabil”, adică la cetățeanul care ajunge în contact cu Justiția.

  ”Cetățeanul aflat în fața instanței, nu s-a regăsit deloc în discursul ministrului propus, prioritățile acestuia fiind legate doar de magistrați și politicieni”, a reproșat Șerban Nicolae, care a aruncat bomba: Este nevoie de menținerea SIIJ pentru că trebuie apărați judecătorii de anchete făcute în niște birouri ascunse la DNA” – consemnează ”Știri pe surse”. 

  Tematic

  O primă victorie a cetățenilor în cazul Beuran – mică înfrângere pentru DNA
  Savaliuc calcă în picioare DNA și ”partenerii” – un mesaj manifest, acuzații fulminante!
  Eșec pentru DNA: nu a reușit să arunce Biserica în pușcărie
  Raed Arafat, următoarea țintă a DNA - confirmare de prim rang! Afaceri imense în joc!
  Gîrbovan, dezvăluire NUCLEARĂ! Implicații maxime, DNA să ancheteze guvernul Orban!
  Tagurile:
  DNA, Șerban Nicolae


  Știrile Zilei