21:23 30 Mai 2020
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.63
 • RUB0.25
 • RON4.01
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  723121

  ”Mi-am propus să vă arăt, "pas cu pas", cum PNL-ul sufocă România cu fake news-uri şi măsuri care nu reprezintă interesele românilor”

  BUCUREȘTI, 19 feb - Sputnik, Evan Răutu. Una dintre cele mai apreciat figuri ale PSD, fostul (?) președinte executiv social democrat Eugen Teodorovici intră în joc și anunță o serie de articole în care va face praf PNL și politica acestora.

  ”PNL-isme şi AntiRomânisme” se numește seria, iar referirea lui Teodorovici este la Caragiale: ”Parafrazându-l pe marele Caragiale, politica penelistă este admirabilă, este sublimă, putem zice, dar lipsește cu desăvârșire”.

  În aceste condiții, politica PNL ”nu ne ajută cu nimic bun, ba din contră”.

  ”Și, mai presus de orice, ne oferă un spectacol grotesc al unor așa-ziși politicieni”, scrie Teodorovici, explicând că din acest motiv ”mi-am propus să vă arăt, "pas cu pas", cum PNL-ul sufocă România cu fake news-uri şi măsuri care nu reprezintă interesele românilor”.

  Primul episod din serie va fi chiar mâine  - ”Revin mâine cu prima postare din seria PNL-isme și AntiRomânisme”, scrie Teodorovici, încheind cu un ”haștag” pe măsură – ”# spui pnl spui Fake”.

  Vom urmări acest serial, care pare să scoată la lumină chestiuni importante, mai greu de înțeles pentru cei din afara puterii și a lumii banilor.

  Tagurile:
  Eugen Teodorovici


  Știrile Zilei