02:23 08 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.57
 • RUB0.25
 • RON4.18
 • UAH0.69
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  98442

  Respectivul primar este cunoscut ca naționalist, a avut și are diverse probleme penale, fiind una dintre țintele DNA - Kovesi.

  BUCUREȘTI, 21 feb - Sputnik, Evan Răutu. După scandalul cu preluarea primarului Iașului, Mihai Chirica, se anunță o nouă achizție care va scandaliza o parte a electoratului – și mai ales ”aliații„ din USR,

  Este vorba de primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, cunoscut ca naționalist, dar și cu diverse probleme penale. În plus, măsurile pe care le-a luat în privința romilor nu sunt pe gustul ”progresiștilor” din USR și #REZIST.

  De altfel, preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că liberalii l-ar putea susține pe Cătălin Cherecheş pentru Primăria Baia Mare.

  ”Orice variantă e posibilă şi nu excludem susţinerea acestuia”, a spus liderul liberal, subliniind că ”ne gândim la toate posibilităţile”.

  Liderii PNL Maramureş au precizat că listele cu candidaţii pentru primării şi Consiliile Locale vot fi stabilite până la sfârşitul lunii februarie sau începutul lunii martie, iar după  finalizarea listelor de candidaţi, ”aceştia vor fi prezentaţi public în cadrul unei eveniment de lansare”, a spus Ionel Bogdan, consemnează ”Știri pe surse”.

  De precizat că primarul Cătălin Cherecheş a fost eroul unul episod rar, el fiind reales în 2016 deşi se afla în arest preventiv, trimis acolo de procurorii DNA. Cherecheș mai are dosare penale în diverse faze.

  Tematic

  Alertă: ”LEUL s-a PRĂBUȘIT”. Analist: ”Cauza e iresponsabilitatea PNL, e doar începutul!”
  35 de români UCIȘI de gripă! Lider PNL de top: ”Morții îi are pe conștiință guvernarea!”
  Ipocrizie crasă și scandal monstru în PNL: ”Iohannis a vândut Iaşul”
  Stilul și strategia PNL: provocări și grosolănii la audierea Violetei Alexandru
  Eugen Teodorovici s-a decis, intră în joc – face praf PNL în serie, punct cu punct!
  Tagurile:
  Primar, PNL


  Știrile Zilei