03:33 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  61611

  A-l propune înseamnă a-și atrage antipatia multor liberali, dar și a altor votanți care nu uită prin ce experiență nefericită au trecut

  BUCUREȘTI, 26 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. O mutare inteligentă și perfidă, de mare efect, a fost făcută de președintele USR, Dan Barna, care l-a pus pe Iohannis în cea mai mare dificultate!

  ”Vom merge cu Dacian Cioloș, co-președintele Alianței USR-PLUS, ca propunere pentru funcția de premier”, a declarat aseară, la Digi24, Dan Barna, președintele USR.

  Iohannis e pus în fața unei situații delicate  - pentru că a-l propune pe Cioloș înseamnă a-și atrage antipatia multor liberali, dar și a altor votanți care nu uită experiența nefericită a mandatului ”premierului zero”. În plus, e posibil ca să apară din nou secvența ignorării neconstituționale a majorității sau a neîndeplinirii cvorumului.

  Pe de altă parte, a nu-l propune pe Cioloș, este o ofensă care va fi taxată de USR în dauna PNL. Adică va mai cădea niște ”praf de stele” de umerii lui Iohannis și ai liberalilor. 

  ”Ne arătăm disponibilitatea de a participa la guvernare, suntem gata să ne asumăm proiectele importante de care România are nevoie”, a mai spus Dan Barna, răsucind cuțitul în rana lui Iohannis.

  Dar, cum spunea Rareș Bogdan, Klaus Iohannis uită greu… Deocamdată… și-a luat-o!

  Tagurile:
  Premier, Propunere, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei