01:55 08 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.57
 • RUB0.25
 • RON4.18
 • UAH0.69
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  50023

  Orban sfidează logica: toți candidații PNL au șanse de a câștiga primăria Capitalei dar… nu avem garanția că pot câștiga în bătălia cu PSD!

  BUCUREȘTI, 27 feb - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, președintele PNL Ludovic Orban a susținut o conferință de presă în care a făcut un anunț șocant: toți candidații PNL au șanse de a câștiga primăria Capitalei dar… ”nu avem garanția că pot câștiga în bătălia cu PSD”!

  În fața acestei situații ciudate, Orban a anunțat că ”PNL renunță la a avea candidat propriu” și  îl vor susține pe Nicușor Dan pentru funcția de primar general al Capitalei.

  Orban a declarat că Nicușor Dan nu va deveni membru PNL și că e susținut de filiala USR București. 

  La rândul său, Nicușor Dan a mulțumit PNL pentru susținere.

  ”Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei - este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție”, a spus Nicușor Dan.

  Politic, este o lovitură interesantă, dar încă nu se știe reacția USR, grupare extrem de critică la adresa PNL în ultima vreme.

  ”Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”, scris Nicușor Dan într-o recentă postare pe Facebook.
  Tagurile:
  PNL, Ludovic Orban


  Știrile Zilei