02:59 08 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.57
 • RUB0.25
 • RON4.18
 • UAH0.69
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  20403

  ”Guvernul PNL este singurul care a reușit această performanță ISTORICĂ. Nu mai există niciun dubiu că toată lumea are încrederea în guvernarea PNL”.

  BUCUREȘTI, 27 feb, Sputnik, Evan Răutu. La începutul ședinței de guvern de azi, premierul interimar, Ludovic Orban, l-a felicitat pe premierul desemnat, Florin Cîțu.

  Acesta nu a rămas mai prejos, ci i-a spus lui Orban că e momentul să anunțe o mare realizare, o ”premieră în istoria României” – ”a reușit să se împrumute cu dobândă negativă”.  Ba chiar Cîțu i-a dedicat lui Orban această „mare realizare”, spunându-i că este ”primul premier care reușește așa ceva”.

  Relevantă este reacția realizatoarei TV Ana-Maria Roman: ”Da, aceasta e marea realizare a lui Cîțu – a reușit să se împrumute!”.

  „V-am promis lucruri fantastice pentru TOȚI românii. Astăzi pentru prima oară în istorie, România s-a împrumutat la dobânzi NEGATIVE”, a scris Cîțu pe pagina sa de Facebook. ”Guvernul PNL este singurul care a reușit această performanță ISTORICĂ. Nu mai există niciun dubiu că toată lumea are încrederea în guvernarea PNL”.

  Fără comentarii… Dar rămân întrebările lui Daniel Zamfir și ale altor demnitari – pe ce s-au dus banii împrumutați cu aplomb liberal de Florin Cîțu?

  Tematic

  Adio alocații de stat pentru copii? Florin Cîțu, explicații
  ”Premierul desemnat” Cîțu, prima declarație - o provocare tupeistă la adresa PSD
  Teodorovici, fulminant, îi desființează pe Iohannis, PNL și Cîțu: ”Cele mai mari țepe!”
  Ofițer de Informații, mesaj cheie: prin numirea lui Cîțu, ”TOATE părțile vor pierde!”
  Turcan o ia pe urmele lui Cîțu: deprecierea leului nu are legătură cu economia
  Tagurile:
  Ludovic Orban, Florin Cîţu


  Știrile Zilei