01:16 28 Mai 2020
În direct
 • EUR19.49
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.02
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  24274521

  ”În afară de răzbunări mărunte și de loisir, nu ești în stare de nimic. În cel mai dramatic moment de criză din ultimii 30 de ani, stăm cu o momâie resentimentară în geam la Cotroceni”.

  BUCUREȘTI, 2 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul jurnalist și realizator TV Victor Ciutacu îl distruge pe Iohannis în urma singurei ”măsuri” luate de președinte după nenorocirile de la Suceava – ”a retras decorația conferită Spitalului Județean de Urgență din Suceava”, după cum anunțat Administrația Prezidențială.

  ”Degeaba încerci, Înaltule, să ascunzi gunoiul sub preț - ăsta e blestemul tău”, răspunde Ciutacu. ”Din păcate, e și al nostru, ca neam și țară. În cel mai dramatic moment de criză din ultimii 30 de ani, stăm cu o momâie resentimentară în geam la Cotroceni”.

  Și, atenție, fiindcă Victor Ciutacu se pornește și îi aruncă în față lui Iohannis fără menajemente: ”În afară de răzbunări mărunte și de loisir, nu ești în stare de nimic”.

  ”Uită-te la atitudinea tuturor președinților care-ți sunt contemporani - au atitudine de oameni de stat. Ies, se adresează națiunii, se duc în focare, iau decizii”, scrie Ciutacu, comparând: ” Tu aștepți să se deschidă frontierele. Te așteaptă Miami, Tenerife, Madeira”.

  Ciutacu nu iartă nici banalele și prea puțin utilele declarații zilnice ale președintelui: ”Ca să pari ocupat, ieși la tv ca să ne înveți să ne spălăm pe mâini, să ne rogi să nu ne mai strângem în brațe ca fătălăii și, mai nou, să ne anunți câte copii de chitanțe de amenzi ai strâns la Palat”.

  ”Parcă ești purtător de cuvânt la Grăniceri. Rămâne cum am stabilit, Suceava a devenit Orașul Interzis, stau dricurile la coadă la Morgă, o să te bântuie toată viața blestemul acesta”, scrie Ciutacu, încheind articolul de pe blogul personal cu o frază memorabilă: ”Pe cadavre te-ai ridicat, pe cadavre te duci în cap!”.

  Tematic

  Iohannis, mesaj de ultimă oră legat de cea mai dură măsură din istoria recentă a României
  Grapini, apel către Orban și Iohannis: ce le cere europarlamentarul
  Iohannis, ieșire dură de ultimă oră - vrea să ”impună legea”
  Floriana Jucan, mesaj excepțional pentru Iohannis! Nimeni NU l-a desființat în așa hal!
  Soluția de criză, Guvern de uniune națională? Corlățean dă o lecție PNL și lui Iohannis
  Tagurile:
  Victor Ciutacu, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei