19:49 07 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  9435220

  ”Vă dați seama că fac la fel la Arad ca să îl acopere pe Falcă? Că sunt în stare să arunce România în haos și să distrugă vieți doar ca să se țină ei pe scaunele de șefi?”

  BUCUREȘTI, 3 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. La miezul nopții, a fost transmis un semnal de alarmă, scris de una dintre cele mai pertinente personalități politice din România în materie de crize, fostul prim ministru Victor Ponta: ”La Arad va fi ca la Suceava”, avertizează liderul Pro România.

  ”Oamenii din Arad atrag atenția de o săptămână ca acolo va fi la fel ca la Suceava - și reprezentanții autorităților locale ies în fiecare zi să spună că totul e perfect la Arad și că tot ce se spune de rău sunt minciuni – acum, na, spune și Ministrul Sănătății de la PNL!”, a scris Victor Ponta la miezul nopții pe Facebook.

  Ponta a reacționat la o declarație de aseară a ministrului Sănătății Nelu Tătaru: ”Dezastrul de la Suceava s-ar putea repeta la Arad dacă nu se iau măsuri”.

  ”Păi cine trebuie să ia măsuri dacă nu Ministerul Sănătății și Guvernul?”, izbucnește Ponta, care îl acuză pe Ludovic Orban că ”încearcă să acopere gunoiul de la Arad cum a făcut și la Suceava pentru ca Președintele CJ și Primarul sunt de la PNL - dacă erau de la PSD sau alt Partid din prima zi făcea un tărăboi uriaș!”.

  Pe lângă asta, Ponta pune o problemă și mai gravă – faptul că se știa de epidemie – nu încă oficial ”pandemie” – dar cei de la putere se ocupau de… alegeri!

  ”Va dați seama că oamenii aceștia știau de Pandemie din Ianuarie și ei o tot țineau cu Alegerile Anticipate pentru că stătea bine PNL în sondaje?”, aduce aminte Ponta.

  Iar Ponta trece la un șir de acuzații de o gravitate excepțională: ”Vă dați seama ca au acoperit o săptămână tragedia de la Suceava doar ca să îl protejeze pe Flutur?”

  ”Vă dați seama că fac la fel la Arad ca să îl acopere pe Falcă? Că sunt în stare să arunce România în haos și să distrugă vieți doar ca să se țină ei pe scaunele de șefi? Cu orice preț!”, scrie Ponta, întrebând ”De ce sunt ei mai buni decât Dragnea și PSD-ul lui?”.

  În finalul postării vine cu o pretenție imposibil de aplicat, din păcate: ”Haideți să spunem adevărul despre situația din țară - și să obligam Guvernul să își facp datoria! #ACUM”.

  Tematic

  Măsură radicală, ca în RĂZBOI: spitalul de la Suceava - sub conducere MILITARĂ
  Ministerul Sănătății ia măsuri privind Spitalul Județean Suceava
  Ce s-a întâmplat la Suceava după ce 52 de medici s-au infectat cu coronavirus
  Suceava este băgată în carantină!
  Știrea nopții: Dublă DEMISIE bombă la Suceava!
  Tagurile:
  Arad, Ludovic Orban, Suceava

  Știrile Zilei