14:45 04 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.44
 • RUB0.25
 • RON4.04
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  36691

  PSD - mesaj pe pagina oficială de Facebook că ”Guvernul Orban ne obligă să stăm închişi în case fiindcă este incapabil ori iresponsabil şi nu testează în masă, aşa cum recomandă insistent OMS şi cum au procedat ţările care au gestionat cu cel mai mare succes epidemia”.

  BUCUREȘTI, 8 aprilie - Sputnik, Marius Holdean. PSD își motivează atacul dur la Guvern prin situația în care se află țara în care ”20% din forţa de muncă a României este inactivă în urma restricţiilor impuse de Guvern”, potrivit aceluiași mesaj de pe Facebook. 

  ”Domnilor de la guvernare, testaţi cât mai mulţi români, asiguraţi măşti de protecţie şi începeţi să deblocaţi sector cu sector al economiei. Fiecare zi de întârziere înseamnă scăderea nivelului de trai al românilor”, solicită PSD, arătând că fiecare zi de întârziere înseamnă scăderea nivelului de trai al românilor.

  PSD observă că ceea ce e mai grav e faptul că, în lipsa unei testări pe scară largă, nu există nici o perspectivă privind repornirea economiei.

  ”În acelaşi timp, de la începutul stării de urgenţă, firmele afectate nu au putut accesa încă nicio formă de sprijin de la Guvern, cu excepţia sprijinului şomajului tehnic copiat de la PSD”, a mai transmis PSD.

  Criticile PSD la adresa Guvernului vin în contextul în care președintele Iohannis a anunțat deja că va prelungi starea de urgenţă cu încă o lună, un decret în acest sens urmând a fi emis săptămâna viitoare.

  Tematic

  PNL a atacat la CCR legea amânării ratelor la bănci, reacția PSD
  Acuzații grave: PSD spune că Guvernul nu a luat din timp măsuri împotriva epidemiei
  PSD anunță un proiect de lege cu facilități de plată și reeșalonări pentru companii
  Tagurile:
  Guvern, PSD


  Știrile Zilei