22:06 20 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.03
 • USD17.34
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  18241332

  ”Dacă românii nu se trezesc și nu pricep că țara asta trebuie scoasă din ghearele acestor slugi penibile și iresponsabile, atunci se va alege praful în scurtă vreme...”

  BUCUREȘTI, 10 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. După imaginile de ieri de la aeroportul Cluj cu mii de români înghesuindu-se – în ciuda ”izolării” – pentru a pleca la munci agricole în Germania, a apărut o nouă informație – peste 15.000 de români vor pleca la muncă în cea mai periculoasă zonă a Europei, nordul Italiei.

  ”Cei care mimau iubirea față de DIASPORA tocmai au aprobat trimiterea a peste 15.000 de muncitori sezonieri în NORDUL ITALIEI, adică în cel mai mare FOCAR de CORONAVIRUS din Europa...”, comentează Liviu Pleșoianu.

  Știrea este uluitoare, în condițiile în care populația României este supusă unei adevărate îndoctrinări a necesității izolării, ca singura variantă posibilă. De aceea, deputatul nu pierde timp cu dizertații pe această știre uluitoare, ci pune punctul pe ”i”.

  ”Dacă românii nu se trezesc și nu pricep că țara asta trebuie scoasă din ghearele acestor slugi penibile și iresponsabile, atunci se va alege praful în scurtă vreme...”, scrie Pleșoianu.

  În contextul în care Pandemia coronavirusului se va încheia, ”mai devreme sau mai târziu”, Liviu Pleșoianu spune că unica soluție este ca după aceea ”va trebui să punem capăt și PANDEMIEI SLUGĂRNICIEI, PANDEMIEI IPOCRIZIEI, PANDEMIEI LINGĂTORILOR DE CLANȚE DE AMBASADE...”.

  Cu alte cuvinte, deși Liviu Pleșoianu nu susține criticile izolării, el îi face praf pe conducătorii care adoptă metoda, dar nu și când ”ambasadele” și ”partenerii europeni” vor altceva. Adică români la muncă, pe câmpii, indiferent de pericol!

  ”Iubesc ITALIA, dar nici nu mi-ar trece prin cap să-mi trimit cetățenii acolo, la muncă, în acest context!”, scrie Pleșoianu, întrebând ”Nu se găsea de lucru în agricultura românească sau în alte sectoare!??”.

  Pleșoianu încheie revoltat și dezgustat: ”Mi-e #SCÂRBĂ de Orban și de Iohannis! Scârbă INFINITĂ!”

  Tagurile:
  ordonanță militară, Ludovic Orban, Liviu Pleșoianu

  Știrile Zilei