22:23 18 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR20.96
 • USD17.29
 • RUB0.24
 • RON4.30
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  148882

  ”Chiar mă miram de ce de câteva zile încoace nu mai spune niciun lider PNL că nenorocirile din țara asta vin de la PSD”

  BUCUREȘTI, 16 apr – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cea mai bătăioasă politiciană social democrată a reacționat dur la acuzațiile lansate de ministrul de Interne, Marcel Vela. Vela a afirmat că primari PSD plănuiau să provoace oamenii să nu respecte deciziile autorităților – și să meargă la biserică de Înviere, de aici urmând a rezulta altercații cu forțele de ordine.

  ”Mi se pare de noaptea minții, nu știu ce a visat domnul Vela! Cred că este deja prea mult!”, a reacționat Olguța Vasilescu, care a precizat că PSD vrea ”să depună o moțiune simplă în Parlament pentru ca domnul ministru Vela să fie demis, nu doar pentru afirmațiile pe care le-a făcut, ci și pentru modul cum gestionează întreaga criză”.

  În plus, Oana Vasilescu a anunțat și o acțiune penală – ”juriștii noștri lucrează deja la o plângere”, demers anunțat și de Marcel Ciolacu.

  ”Noi nu am organizat niciodată astfel de manifestații, cu atât mai mult într-o perioadă critică cum e această criză a coronavirusului”, a declarat Vasilescu la RTV, comentând – ”Chiar mă miram de ce de câteva zile încoace nu mai spune niciun lider PNL că nenorocirile din țara asta vin de la PSD. Uite că s-a trezit domnul Vela și și-a adus aminte că mai există PSD-ul și trebuie atacat”.

  De remarcat că o moțiune simplă împotriva lui Vela ar trece, cu siguranță – pe de altă parte parte, își permite Orban să piardă un ministru cheie, singurul care are o imagine rezonabilă, asta în timp ce la Sănătate scandalurile se țin lanț?

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Marcel Vela, moțiune simplă, Olguta Vasilescu

  Știrile Zilei