16:52 06 August 2020
În direct
 • EUR19.69
 • USD16.64
 • RUB0.23
 • RON4.07
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Condamnarea lui Liviu Dragnea. Criza din PSD (25)
  1982161

  Liviu Dragnea e îngrijorat de tot ceea ce se întâmplă – ”vede gafele, stupizeniile și măsurile haotice luate de cei aflați la putere”

  BUCUREȘTI, 21 apr – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Condamnat definitiv și închis pe 27 mai 2019, la o zi după alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea nu a transmis de atunci decât un singur mesaj – putea să se salveze dar „Preșul era România”.

  Atunci a vorbit direct cu presa, acum vine un al doilea mesaj, dar prin intermediu lui Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

  ”Azi am vorbit cu Liviu Dragnea”, a explicat Codrin, precizând că fostul președinte PSD îl sună ”cam o dată pe săptămână”.

  Codrin spune că Liviu Dragnea ”era îngrijorat de tot ceea ce se întâmplă - vede și el gafele, stupizeniile și măsurile haotice luate de cei aflați la putere”.

  Dar, ce e mai important: ”M-a rugat să transmit un mesaj membrilor, simpatizanților și celor care ne-au votat și susținut”, spune Codrin, completând ”de fapt, un mesaj adresat tuturor”.

  ”Nu vă pierdeți speranța! Dumnezeu iubește poporul nostru și nu ne va părăsi niciodată la greu! Vor veni și vremuri senine, fără ură și fără dihonie! Hristos a înviat!”, este mesajul pe care Liviu Dragnea l-a transmis prin intermediul lui Codrin Ștefănescu.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Тема:
  Condamnarea lui Liviu Dragnea. Criza din PSD (25)

  Tematic

  Savaliuc, acuzație dură: ”Liviu Dragnea NU avea nicio șansă, ambasadele știau deja!”
  Acum, Verdict final în procesul lui Liviu Dragnea! S-a terminat!
  Tagurile:
  Închisoare, Mesaj, Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei