20:07 05 August 2020
În direct
 • EUR19.59
 • USD16.64
 • RUB0.23
 • RON4.05
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  49770

  ”Vom fi extrem de eficienți și agresivi” - unele cazuri ar putea viza și managementul de criză impus de unii ”baroni” PSD în județele lor – câțiva cu legături directe cu firme cu care colaborează… guvernul PNL.

  BUCUREȘTI, 27 apr – Sputnik, Evan Răutu. Un anunț de ultimă oră pune pe jar Guvernul, dar și unele firme – va fi constituită o Comisiei se anchetă pentru verificarea achizițiilor făcute în această perioadă.

  Comisia specială de anchetă va di constituită ”când starea de urgență se va încheia”, a anunțat liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

  ”În Parlamentul României vom iniția constituirea unei comisii de anchetă care să verifice toate achizițiile publice făcute de Guvernul PNL în această perioadă”, a declarat Simonis.

  Deputatul PSD a dat ca exemplu cazul de la Giurgiu, ”unde o firmă, un butic practic, a vândut produse sanitare în valoare de peste 12 milioane de lei și continuând cu alte achiziții suspecte”.

  ”Toate aceste lucruri vor fi detaliate în Comisia de anchetă din Parlamentul României și vom trimite către organele abilitate toate sesizările făcute, pentru că nu vom permite sub nicio formă ca în timp ce românii sunt în dificultăți economice serioase, în timp ce mor din cauza acestui blestem de virus, unii să fură din banii românilor, în speță guvernul”, a explicat liderul PSD.

  Mai mult, Simonis a avertizat că ”vom fi extrem de eficienți și agresivi cu privire la audierile din această comisie, imediat ce starea de urgență se va încheia”.

  Interesant este că unele cazuri ar putea viza și managementul de criză impus de unii ”baroni” PSD în județele lor – câțiva cu legături directe cu firme cu care colaborează… guvernul PNL! Deci, să fie vorba și de o reglare de conturi în PSD?...

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Fost premier britanic cere un guvern mondial care să lupte cu coronavirusul
  ”Lista lui Voiculescu”, o lecție pentru Guvern: cum să luăm IMEDIAT zeci de miliarde
  Ședință importantă de Guvern: ar urma să se aprobe amânarea plății ratelor la bănci
  Tăriceanu, atac fulminant la Guvern: ”Măsuri tâmpite, act imbecil, dacă nu chiar criminal”
  Laudă de sine la Guvern, Orban și ”Grindă” au spus alte povești despre spitale!
  Tagurile:
  Guvern, Anchetă


  Știrile Zilei