09:50 01 Octombrie 2020
În direct
 • EUR19.88
 • USD16.98
 • RUB0.22
 • RON4.08
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3237200

  ”Îmi cer eu scuze pentru declarațiile menite parcă să-l sprijine pe Orban, pentru slugărnicia tot mai vizibilă în fața unor incompetenți care își bat joc de o țară întreagă”.

  BUCUREȘTI, 5 mai – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat dur după măsurile anunțate aseară de PNL  - dar mai ales după ceea ce el numește ”reacțiile timide a noilor șefi ai PSD”.

  ”Îmi cer eu scuze! Pentru reacțiile timide a noilor șefi ai PSD vis-a-vis de toate deciziile inepte luate de guvernul liberal!”, scrie Codrin Ștefănescu.

  Iar lista scuzelor revoluționarului continuă și mai dur ”Îmi cer eu scuze pentru declarațiile menite parcă să-l sprijine pe Orban. Pentru slugărnicia tot mai vizibilă în fața unor incompetenți care își bat joc de o țară întreagă”.

  Dar, partea cea mai interesantă a mesajului lui Codrin Ștefănescu este ”asigurarea” din final, adresată membrilor vechi și susținătorilor partidului:

  ”Vă asigur însă că, în curând, vom avea iar un PSD puternic, care să transmită ceea ce gândesc și vor cu adevărat oamenii! Mai ales cei care ne-au votat!”,  a transmis Codrin Ștefănescu.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  PSD, Marcel Ciolacu, Codrin Ștefănescu

  Știrile Zilei