02:43 18 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4873231

  ”Kovesi trebuie premiată că a făcut dosare tuturor şi l-a adus pe domnul Iohannis la putere, prin dosare făcute la comandă”

  BUCUREȘTI, 6 mai - Sputnik, Evan Răutu. Poate cea mai dură reacție după ce Iohannis a atacat CCR și PSD în urma decizie CEDO în speța legată de Laura Kovesi a fost a lui Victor Ponta.

  Președintele Pro România a făcut aseară niște dezvăluiri ”nucleare”, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

  În primul rând, în privința deciziei CEDO, Ponta a afirmat ar fi vorba de un plan pus la cale în afara României. Ce rol are președintele?

  ”Domnul Iohannis nu e împărat, e un executant al unor decizii luate în afara țării, la fel ca și doamna Kovesi”, a spus Ponta, consemnează ”Gândul”

  Despre Kovesi, Ponta comentează că aceasta ”trebuie premiată că a făcut dosare tuturor şi l-a adus pe domnul Iohannis la putere”.

  ”Ea l-a adus la guvernare, prin dosare făcute la comandă”, spune Ponta, continuând ironic – ”Văd că ea a și suferit foarte mult, e la Bruxelles, pe câteva zeci de mii de euro pe lună. Văd că prosteala asta ține!”

  Ponta a dat și exemple: ”Faptul că doamna Kovesi s-a ocupat să nu semnăm Comarnic-Braşov, faptul că a făcut să nu mai avem firme româneşti… iar domnul Iohannis, care a făcut un singur lucru bun, a dat-o afară, azi iese să ne spună ca alţii au făcut asta!”.

  Concluzia fostului premier: ”Cine a distrus țara trebuie dat ca erou! ”

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Laura Codruța Kovesi, Victor Ponta

  Știrile Zilei