19:51 13 August 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD16.61
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  361392

  „În 3 zile se poate anula tot efortul colectiv făcut timp de două luni - doar din prostia Guvernului Orban!”.

  BUCUREȘTI, 12 mai - Sputnik, Evan Răutu. Într-o recentă postare, Partidul Social Democrat denunță o gafă uluitoare a Guvernului Orban, care afectează toți românii: datorită decalării transmiterii proiectului de lege privind starea de alertă, acest va putea fi aplicat doar din data de 18 mai! Până atunci, nu va fi nicio reglementare specială – deci nicio restricție!

  ”În perioada 15-17 mai vom marca „ZILELE PROSTIEI” Guvernului Orban! Trei zile în care nu se pot aplica restricții pentru prevenirea pandemiei, din cauza unei gafe monumentale a Guvernului PNL!”, scrie PSD.

  Cei de la Guvern au trimis legea stării de alertă ”prea târziu la Parlament”. Astfel, cu tot efortul senatorilor și deputaților de a o vota în cel mai scurt timp, ”din cauza unor termene procedurale obligatorii, legea nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai!”, arată PSD, prezentând un infografic al termenelor de avizare și vot în camerele Parlamentului.

  Ori, ce înseamnă asta? În lipsa unor REGULI CLARE, ”va crește riscul de transmitere a coronavirusului”. Adică, în aceste 3 zile, ”se poate anula tot efortul colectiv făcut timp de două luni!”, previne PSD, accentuând că se întâmplă ”doar din prostia Guvernului Orban!”.

  ”Recomandăm cetățenilor să respecte regulile de igienă și distanțare și în aceste 3 zile în care vor lipsi restricțiile legale!”, scrie în finalul mesajului PSD.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Guvernul își bate joc? SANITAS: ”Adreselor noastre nu le răspunde nimeni”
  Proteste în UK: Guvernul vrea să folosească pandemia pentru a planta microcipuri în oameni
  Renate Weber intervine din nou – BANI pentru cetățeni, probleme pentru Guvernul Orban!
  Propunere spectaculoasă a Avocatului Poporului: Guvernul să anuleze amenzile!
  Guvernul Orban, nou proiect de lege pentru Starea de Alertă. Ce măsuri se vor lua
  Tagurile:
  România, Guvern


  Știrile Zilei