00:15 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  61930

  ”Este cel mai puternic argument pentru ca Iohannis să prezinte chiar de astăzi soluțiile concrete pentru protejarea nivelului de trai și repornirea economiei!”

  BUCUREȘTI, 19 mai, Sputnik, Evan Răutu. După scandalul de ieri din Parlament, în care premierul Orban nu a prezentat aspecte concrete legate de măsurile economice, PSD revine azi cu un mesaj dur, în care îl ia pe Iohannis peste picior.

  ”După cele câteva zeci de ședințe de Guvern convocate până acum la Cotroceni, tot ce a putut Ludovic Orban să prezinte ieri în Parlament a fost: ”Vom face”, ”Vom analiza”, ”Vom vedea””, transmite PSD, punând o ”concluzie”, mai în serios, mai în bătaie de joc: ”Concluzia: președintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria României!”.

  De fapt, spune PSD, economia ”nu se redeschide cu restricții și interdicții, ci cu investiții directe în firme și plăți ajunse rapid la oameni”.

  ”Încrederea populației nu se câștigă prin amenzi și umilit oameni la cozi în vămi sau în fața CAR-urilor, ci prin coerență, empatie cu suferințele oamenilor și sprijin real”, arată PSD.

  Lăsând orice glumă la o parte, PSD atrage atenția asupra unui aspect grav: ”Fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie”.

  Acesta este, consideră PSD, ”cel mai puternic argument pentru ca Iohannis să prezinte chiar de astăzi soluțiile concrete pentru protejarea nivelului de trai și repornirea economiei!”.

  Deci, o provocare directă pentru președintele – pe care PSD îl consideră ”adevăratul premier”.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Iohannis, acuzat că a cerut bani pentru Germania și Franța! ”E culmea servilismului!”
  Ciolacu s-a dat de gol – a vorbit despre SUSPENDAREA lui Iohannis
  Șerban Nicolae: ”Românii au dat jos masca sub care se ascunseseră Iohannis și ceilalți”
  Tăriceanu: Iohannis nu mai are nevoie de voturi din diaspora așa că nu-i mai pasă de ea
  Iohannis, noi decrete legate de Pandemie – vizează părinții elevilor și veniturile lor
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, PSD

  Știrile Zilei