18:08 03 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.50
 • RUB0.25
 • RON4.03
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  43620

  Codrin Ștefănescu, unul dintre cei aflați pe lista neagră a noii conduceri PSD, îndepărtat din zona de decizie sau comunicare a partidului, a izbucnit.

  BUCUREȘTI, 23 mai, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Una dintre cele mai puternice voci ale PSD, Codrin Ștefănescu, subliniază ceea ce s-a întâmplat în lunile de guvernare PNL – mai ales în perioada stării speciale.

  ”Să recapitulăm: sute de mii de amenzi în valoare de sute de milioane de euro, bătrâni umiliți în toate modurile posibile, lipsă totală de interes pentru firmele private aflate în faliment, peste un milion de români rămași fără loc de muncă, haos și debandadă în toate deciziile impuse oamenilor, zero dialog”, acuză Codrin Ștefănescu.

  Pe de altă parte, Codrin subliniază ce avantaje au cei aflați acum la guvernare – și din nou nu se zgârcește cu acuzațiile:

  ”În schimb, zeci de mii de angajări la stat pentru rude şi nepoţi, bani pentru firmele PNL din domeniul medical, contracte încredinţate la prietenii de partid, pumnul în gură pentru ceilalţi”, spune Codrin.

  Într-o propoziție, rezumă Codrin Ștefănescu  – ”asta a fost guvernarea Orban în perioada pandemiei! Jafuri şi abuzuri!”.

  După ce a postat acest text pe Facebook, au urmat sute de comentarii – multe cu tema ”Bine, dar de ce nu faceți voi ceva concret, de ce nu-i dați la o parte?!”.

  Codrin, unul dintre cei aflați pe lista neagră a noii conduceri PSD, îndepărtat din zona de decizie sau comunicare a partidului, a izbucnit la un moment dat:

  ”Mai întrebați-l si pe Ciolacu, fraților! Eu fac tot ceea ce ține de mine!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  PSD a anunțat moțiune simplă împotriva Monicăi Anisie și altor doi miniștri
  Pleșoianu continuă revolta pe atitudinea din PSD – și pune tunurile pe DNA
  PSD îl face de doi bani și îl provoacă pe Iohannis - ”cel mai slab premier din istorie”!
  Codrin cere PSD să intervină ”Cu sau fără voia lui Ciolacu”! Reacții NUCLEARE anti-Ciolacu
  Pleșoianu, război total din cauza ”expulzării lui Zuckerman” – PSD, reacție disperată!
  Tagurile:
  Codrin Ștefănescu, Marcel Ciolacu


  Știrile Zilei