06:29 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3972240

  Avocata Ingrid Mocanu reacționează după ce numele lui Sorin Grindeanu a început să fie din nou vehiculat ca ”alternativă” la Marcel Ciolacu în fruntea PSD

  BUCUREȘTI, 25 mai, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscuta avocată Ingrid Mocanu reacționează în stilul caracteristic după ce numele lui Sorin Grindeanu a început să fie din nou vehiculat ca ”alternativă” la Marcel Ciolacu în fruntea PSD.

  Surprinzătoare și ironică, dar spunând poate realitatea, Ingrid Mocanu crede că… însăși echipa (din spatele) lui Ciolacu a aruncat ideea pe piață.

  ”Eu cred că cel care a răspândit zvonul cu preluarea PSD de către Grindeanu în locul lui este chiar Ciolacu&Tudose și gașca lor de #băiețicuochialbaștri”, spune avocata, explicând și ”principiul” – ”vedeți ce vă paște dacă nu mă puneți pe mine președinte PSD? Va veni ăla care se lega cu Ponta de scaune prin sediul Guvernului când l-a dat jos partidul”.

  Iar ironia cunoscutei avocate merge mai departe: ”Să se vorbească direct: cum să înlocuiești un securist pesedist care nu face singur 0.0000001% cu unul care nu face nici atât?”.

  ”Am mai zis: cred că serviciuțele și-au angajat niște băieți pe consultanță cu bani grei, pentru că nu cred că pot naște ei, din căpuțul lor, singurei, așa ceva”, scrie Ingrid Mocanu în finalul postării.

  În final, Ingrid Mocanu lasă o poartă deschisă și către alte ipoteze: ”surprinzător totuși, DNA-ul nu a fost băgat pe fir să rezolve și el niște lucruri pe scena politică ... cu Barna, cu Orban, totul pentru țărișoară, desigur”.

  Unul sau mai multe semne de întrebare la care apreciata și spirituala avocată va veni cu alte opinii originale.

  Până una alta, să consemnăm această opinie  a unui observator atent și avizat. Oare PSD poate veni NUMAI cu soluții gen Ciolacu, Pricopie, Grindeanu, Tudose, Dâncu?...

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Ingrid Mocanu, Sorin Grindeanu


  Știrile Zilei