04:10 11 August 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.55
 • RUB0.22
 • RON4.02
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4001151

  Dragnea, printre rânduri, aruncă nu una – ci trei acuzații grave la adresa lui Marcel Ciolacu, aceasta pare a fi esența acestei prime părți a interviului realizat de fostul om de imagine al PSD, Anca Alexandrescu.

  BUCUREȘTI, 25 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Poate cea mai gravă acuzație făcută de Dragnea se referă la atitudinea celor din PSD, care mimează opoziția… dar mai mult ”fac plecăciuni – și, atenție, ciugulesc din palma guvernului”.

  ”Este foarte simplu - majoritatea ciugulesc din palma guvernului”, spune Liviu Dragnea, care completează cu ironie amară - ”Mai apar din când în când nişte semne timide de contre sau a nu fi de acord cu anumite lucruri, dar în final toată lumea devine înţeleaptă şi cu multe plecăciuni se merge înainte spre o situaţie destul de rea”.

  În fața acestei situații, problema principală este că adversarul principal al PSD, președintele Iohannis, NU are adversar – deci automat are libertatea totală de manevră.

  ”Iohannis nu are acum un adversar care să îi combată toate accesele şi atitudinile dictatoriale”, spune Dragnea.

  De asemenea, s-a putut constata că Dragnea nu a renunțat la stilul său aluziv, făcând un fel de atac la Vasile Dâncu, despre care spune… ceea ce știe toată lumea – că era prieten cu prim-adjunctul SRI, Florian Coldea.

  ”Eu îmi asum faptul că l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni…  eu vreau să spun că despre statul paralel primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dâncu,  primele explicații despre ce înseamnă acest sistem ocult mi le-a făcut prietenul meu Vasile Dincu”, a spus Dragnea.

  Dragnea a vorbit și de discuțiile Dâncu ”cu cei de la SRI, Maior și Coldea”. ”Ceea ce mi-a spus s-a adeverit - nu mi-a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau o reprezentare în realitate”.

  ”Vă dau un exemplu, în legătură cu procesul care m-a adus aici, care e un proces politic - într-o seară am fost cu Călin Tăriceanu la Antena 3, Dâncu și Coldea erau împreună, se uitau împreună la Antena 3 şi în timpul emisiunii Kovesi l-a sunat pe Coldea, era foarte nervoasă, că o să mă bage în pușcărie, cum îmi permit eu să apăr Antena 3, care este un post împotriva dumneaei”, a povestit Dragnea.

  Ce rezultă de aici? Că, în realitate, nu e un atac la Dâncu – ”de care nu se dezice” – ci la cei care doresc revenirea acestuia în fruntea PSD – și anume Marcel Ciolacu și cei din jurul său!

  De fapt, Dragnea, printre rânduri, aruncă nu una – ci trei acuzații grave contra lui Ciolacu: mimează Opoziția, îi permite lui Iohannis să-și facă nestingherit jocurile și, prin Dâncu și alții, introduce „Statul paralel” la vârful PSD.

  Aceasta pare a fi esența acestei prime părți a interviului realizat de fostul om de imagine al lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu. Dâncu e doar un argument…

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Veste tristă pentru Liviu Dragnea: ce au decis judecătorii
  Ciutacu o face de praf pe Birchall, ”scăpată prin noroc de Dragnea și terorizată de Firea”
  Bomba interviului lui Dragnea! ”Îi va exploda în față - Ciutacu a avut dreptate!”
  Război în toată regula în PSD: omul de bază al lui Ciolacu îl atacă violent pe Teodorovici
  Tăriceanu: Am discutat cu Ponta și Ciolacu, suntem hotărâți pentru moțiunea de cenzură
  Eugen Teodorovici intră în luptă: ”Nu e locul lui Ciolacu, e al meu!” Ținta – minim 40%!
  Dragnea, revenire NUCLEARĂ: ”Mulți vor tremura… la cele care vor urma!”
  Tagurile:
  Acuzație, PSD, Marcel Ciolacu, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei