06:26 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  475131

  Deși PNL are mai puțin de 30% în Parlament, acest plan NU a fost discutat cu celelalte forțe politice, nici măcar cu aliații din USR! Ponta: măsurile luate sunt total neserioase, duc la prăbuşire”

  BUCUREȘTI, 29 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum s-a anunțat, pe 1 iulie președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban vor anunța ”planul de relansare economică a României”.

  Interesant este că, deși PNL are mai puțin de 30% în Parlament, acest plan NU a fost discutat cu celelalte forțe politice, nici măcar cu aliații din USR! Asta reiese dintr-o anchetă realizată astăzi de DC News.

  ”Nimeni de la USR nu a fost informat sau invitat la vreo discuţie despre planul de relansare economică”, a declarat deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

  De asemenea, liderul USR, Dan Barna a confirmat informația: ”Nu, nu a fost invitat nimeni la discuţii din partea USR”.

  În privința PSD, lucrurile sunt mai clare: ”Nu a existat nicio consultare”, a spus sec Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD.

  Nici fostul premier Victor Ponta  nu a fost consultat, ca lider la Pro România: ”Bineînțeles că nu am fost consultaţi şi bineînţeles că nu lansează programul de relansare economică, ci programul de prăbuşire economică”.

  Foarte importantă completarea jurnalistului Florin Răvdan: la Cotroceni, ”președintele Iohannis a fost întrebat, în singura conferință de presă, dacă are în plan o consultare cu celelalte partide parlamentare, pentru ca planul să fie independent politic, adică să fie aplicat indiferent de partidul sau alianța de la putere”.

  ”Atunci, președintele ne-a răspuns că ar fi necesară o consultare, însă, s-a arătat neîncrezător că ar fi posibil un plan comun în contextul anului electoral”, scrie DC News.

  Tematic

  Orban o somează pe Anisie pe tema școlilor. Reacția părinților
  Orban a comis-o grav: magistrații îi sar în cap! Gîrbovan cere intervenție fermă, urgentă!
  În fine, un lider PSD îl ia de guler pe Orban în cel mai mare scandal în care e implicat
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Ludovic Orban


  Știrile Zilei