08:22 10 August 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.60
 • RUB0.23
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  26625

  Dacă Nelu Tătaru declara că dacă se va ajunge la 2.000 de cazuri zilnic, președintele Iohannis ar trebui să decreteze starea de urgență, Traian Băsescu consideră că decretarea ar trebui să aibă loc la un nivel mai scăzut

  BUCUREȘTI, 10 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. După ce ieri, ministrul Sănătății a anunțat că România se află ”pe a doua cocoașă” a primului val de infectări cu noul coronavirus, Traian Băsescu vine cu propria opinie despre când ar trebui decretată din nou starea de urgență.

  Astfel, dacă Nelu Tătaru declara că dacă se va ajunge la 2.000 de cazuri zilnic, președintele Iohannis ar trebui să decreteze starea de urgență, Traian Băsescu consideră că decretarea ar trebui să aibă loc la un nivel mai scăzut - 1.000 de cazuri zilnice!

  ”Dacă vom ajunge la 1.000 de cazuri pe zi, președintele e obligat să decreteze și simbolic starea de urgență”, a declara Băsescu.

  Ce înseamnă ”să decreteze simbolic”? Băsescu nu spune! În schimb, în emisiunea lui Victor Ciutacu, ”Punctul culminant”, fostul președinte subliniază corect, din punctul de vedere al percepției publice actuale:

  ”Ce alegeri să organizezi la 600 de cazuri pe zi? Suntem la stadiul la care trebuie să ne ferim de oricine!”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

  Reamintim că ieri s-a înregistrat recordul de 614 noi ”îmbolnăviri”.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Traian Băsescu


  Știrile Zilei