20:30 09 August 2020
În direct
 • EUR19.68
 • USD16.62
 • RUB0.23
 • RON4.07
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  12461256

  Dan Chitic: ”Pe același model am auzit că și Colegiul medicilor ar urma să ia unele măsuri aspre împotriva unor medici prea gălăgioși”

  BUCUREȘTI, 14 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Suflet al protestului de duminică și al ultimelor manifestații pentru drepturile românilor, avocatul și militantul național-suveranist Dan Chitic ar fi amenințat cu represalii – chiar cu cea mai gravă pentru el, ca profesionist al Dreptului: excluderea din Barou!

  ”Am aflat “pe surse” că unii galben-portocalii din conducerea Baroului vor propune excluderea mea și a altor câțiva avocati “prea vocali” pentru “lezmajestate” și “hulă” împotriva CoVidului”, a scris Dan Chitic azi noapte, într-o postare.

  Desigur, avocatul care s-a luptat cu multinaționalele pentru resursele României nu se teme de o asemenea amenințare – și promite o bătălie pe viață și pe moarte!

  ”Abia aștept să văd și grozăvia asta! Voi muri cu ei de gât!”, anunță Dan Chitic, promițând că va continua să spună: ”Stop Terorii!” și ”Jos Dictatura!”.

  Gravă este și o altă informație pe care a aflat-o cunoscutul avocat – s-ar intenționa și măsuri represive contra medicilor care au protestat.

  ”Post script: pe același model am auzit că și Colegiul medicilor ar urma să ia unele măsuri aspre împotriva unor medici prea gălăgioși”, scrie Dan Chitic.

  Dar, avocatul păstrează o doză de optimism, pe care încercăm să o împărtășim și noi – ”Sper, încă, să fie zvonuri false”. De aceea așteptăm confirmarea că sunt simple… ”zvonuri false”.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Dan Chitic: ”Gata! E prea mult! Voi formula plângere PENALĂ împotriva doctorului Arafat!”
  Dan Chitic, apel fulminant: ”E momentul să ne ridicam împotriva lor!”
  Chitic îi aruncă în față lui Ciolacu: ”Lasă securismele, ipocrizia și fă ce ai de făcut!”
  Dan Chitic, mesaj radical: ”Dezastrul doar noi îl putem opri, Ciolacu va trăda din nou!”
  Tagurile:
  Avocat, Excludere, amenințare, protest, Dan Chitic


  Știrile Zilei