04:46 14 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  14706

  “Revenirea la starea de urgență este o soluție luată doar în ultimă instanță, atunci când vom considera că nu mai putem stăpâni pandemia”

  BUCUREȘTI, 29 iul – Sputnik. Una dintre cele mai discutate teme este revenirea la starea de urgență din cauza numeroaselor infectări raportate în ultima vreme. Președintele Iohannis a răspuns fără ocolișuri, susținând  că reintrarea în starea de urgență este o soluție care va fi adoptată doar în ultimă instanță,

  ”Decizia reintrării în starea de urgență se poate lua doar în măsura în care specialiștii spun că nu există altă soluție”, a spus președintele, subliniind ”Eu vreau să cred că există o altă soluție”.

  Președintele a mărturisit că speră că românii ”vor înțelege situația, că vor respecta regulile și nu vom ajunge în situația aceasta”.

  ”Sunt încrezător că putem să stăpânim această pandemie”, spune Iohannis, ”dați-mi voie să spun faptul că revenirea la starea de urgență este o soluție luată doar în ultimă instanță, atunci când vom considera că nu mai putem stăpâni pandemia”, a spus Klaus Iohannis.

  Și, mai ales, Iohannis a subliniat că ”reintrarea în starea de urgență, care ar afecta drepturi și libertăți, ar afecta și economia”.

  Tematic

  Record surpriză anunțat de Gabriela Firea… datorat Pandemiei și stării de urgență
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat NOI RESTRICȚII
  Iohannis, premieră după Starea de Urgență – azi, la 18. După atât timp, și-a făcut curaj!


  Știrile Zilei