05:57 14 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1143)
  1230422

  Președintele a anunțat acum puțin timp ”ce avem de gând” în urma valului de zi de infectări – mesaj important și șocant

  BUCUREȘTI, 30 iul – Sputnik. Fix la ora 15.00, președintele Iohannis a ieșit în fața opiniei publice cu un mesaj șocant, poate cel mai agresiv mesaj politic de la începutul pandemiei.

  În fața numărului mare de infectări din ultimele 24 de ore, Iohannis a venit cu un atac virulent la adresa PSD, acuzând implicit și explicit majoritatea parlamentară de situația de acum.

  ”Guvernului i s-au luat din mână legile pentru 3 săptămâni – PSD a tras de timp și a creat această situație”, a declarat Iohannis. ”Cu cinism, PSD a creat intenționat această criză sanitară, din cauza succeselor Guvernului”.

  Iohannis a acuzat că PSD, cu un cinism inimaginabil, a tras de timp. ”De ce a făcut acest gest PSD? Dragii mei, explicația e cutremurător de simplă: a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice Guvernul. Ce să mai spui?!”

  ”Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit. Acesta este PSD, aceasta este explicația și vă rog să o țineți minte!”, a spus Klaus Iohannis.

  Președintele a subliniat că Guvernul știe ce are de făcut, fiecare ministru știe ce are făcut – dar ”avem nevoie de măsuri foarte ferme iar voi să le respectați”.

  ”Avem nevoie să trecem împreună de această criză creată de un partid”, a declarat Iohannis, uitând să mai amintească ce are de gând.

  Dar, reținem, decizia zilei, istorică de altfel: aruncarea unei epidemii, de fapt a unei pandemii, pe seama unui partid politic! O atitudine unică în Uniunea Europeană!

  Știre în curs de actualizare

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1143)
  Tagurile:
  Klaus Iohannis


  Știrile Zilei