20:59 09 August 2020
În direct
 • EUR19.68
 • USD16.62
 • RUB0.23
 • RON4.07
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1989140

  Cum va răspunde Nicușor Dan, pus în fața acestor date concrete, care demonstrează că, atunci când a avut posibilitatea să lucreze pentru bucureșteni… a preferat să facă altceva?

  BUCUREȘTI, 31 iul – Sputnik. Mugur Ciuvică și al său Grup de Investigații Politice dau o nouă lovitură expunând în fața opiniei publice date concrete despre cel considerat un candidat ”curat” pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan este susținut de PNL.

  Problema este că, din datele GIP, ”Nicușor Dan a chiulit de la Primărie”, fapt care rezultă clar: ”În perioada în care a făcut parte din Consiliul General, Nicușor Dan a lipsit de la 7 din cele 11 ședințe la care ar fi trebuit să participe”.

  Și, atenție, 6 din cele 7 absențe au fost nemotivate! De precizat că Nicușor Dan a fost ales în Consiliul General al Municipiului București în iunie 2016 și a renunțat la mandatul de consilier în 22 decembrie 2016, după ce a fost ales deputat, arată Ciuvică.

  Ori, în perioada în care Nicușor Dan a fost consilier general, ”au avut loc 11 ședințe de Consiliu”, actualul candidat lipsind la 7 dintre ele!

  Sau, cum spune Ciuvică, ”profund preocupat de problemele bucureștenilor, Nicușor Dan a fost prezent doar la 4 dintre aceste ședințe”.

  Datele arată clar: consilierul general Nicușor Dan ”a fost absent de la ședințele din 1 august, 11 august, 29 septembrie, 31 octombrie, 15 noiembrie, 24 noiembrie și 21 decembrie”.

  ”Cu excepția absenței de la ședința din 11 august, toate celelalte au fost nemotivate, Nicușor Dan chiulind pur și simplu de la serviciu”, subliniază Mugur Ciuvică, menționând că procesele verbale ale ședințele Consiliului General București de la care a lipsit Nicușor Dan pot fi citite pe site-ul Grupului de Investigații Politice

  Interesant de văzut cum va răspunde Nicușor Dan, pus în fața acestor date concrete, care demonstrează că, atunci când a avut posibilitatea să lucreze pentru bucureșteni… a chiulit! Ceea ce nu e deloc ”cinstit”!

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Pericol pentru Firea: Nicușor Dan este candidatul USR București la Primăria Capitalei
  Dan Barna, fericit că PNL îl susține pe Nicușor Dan
  Susținerea lui Nicușor Dan de către PNL dă cu minus pentru partidul PLUS
  A început circoteca: viceprimarul Capitalei s-a îmbrâncit cu Nicușor Dan
  Tagurile:
  alegeri locale, București, Candidat, Mugur Ciuvică, Nicușor Dan


  Știrile Zilei