04:32 14 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  19370

  Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a lansat pe pagina sa de facebook o întrebare surprinzătoare pentru președintele Iohannis: ”Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!”

  BUCUREȘTI, 31 iul - Sputnik. Atac neobșinuit de dur din partea lui Marcel Ciolacu la adresa președintelui Iohannis pe care îl acuză că are ”ura lățită pe toată fața”.

  Ciolacu îi mai spune lui Iohannis că e ”plin de ură” și nu vede problemele grave în care se zbate România, făcând lista dramelor actuale ale țării.

  Astfel, președintele PSD amintește de adulții și copii infectați care ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele și rudele PNL-iștilor nu e în stare de nimic, nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile,  nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care sună disperați după ajutor!

  De asemenea, Ciolacu pomenește și de gravidele care mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicați atât în slăvi nu au în cap decât achiziții dubioase sau sondaje!

  Nu e uitată nici aparatura medicală, cumpărată de primari și care ar fi salvat vieți, dar care este autorizată de instituțiile conduse de oamenii girați de Iohannis numai după după 86 de zile.

  Nu în ultimul rând, mai spune Ciolacu, nici una dintre măștile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deși deja  în 12 județe a fost instituită obligativitatea purtării lor.

  ”Hăituiți românii pe stradă, dar niciuna dintre măștile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!”, atrage atenția Ciolacu.

  De unde și întrebarea președintelui PSD către președintele țării dacă a dormit bine pentru că problemele au rămas tot acolo, mai grave și tot nerezolvate.

  Tematic

  Iohannis îi crede pe românii cu alte idei BOLNAVI MINTAL - iar TVR propune o ”conspirație”
  Iohannis – cel mai șocant mesaj, UNIC în istorie și în Uniunea Europeană
  Dan Chitic, reacție fulminantă după atacul lui Iohannis!
  Reacția PSD: Iohannis apără un ”guvern incompetent și criminal”
  Șerban Nicolae, ripostă pentru Iohannis – îl face praf, piesă cu piesă!
  Cel mai dur atac la Iohannis: „un robot care împrăștie ură în societate”
  Carmen Avram nu îi lasă nicio șansă lui Iohannis: cea mai clară dovadă că minte sinistru!
  Analist de top: „Dar dacă Iohannis este "DESTABILIZAT"?!”
  Tagurile:
  Facebook, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu


  Știrile Zilei