04:34 14 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  12331

  Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a criticat organizarea negocierilor dintre PNL, USR și PLUS la sediul Guvernului, spunând că Orban a transformat întâi Guvernul în cârciumă, iar acum în sediu de partid.

  BUCUREȘTI, 1 aug - Sputnik. Marcel Ciolacu a taxat dur negocierile dintre PNL, USR și PLUS, organizate la sediul Guvernului, și a arătat că PNL e preocupat doar de alegeri și de funcții.

  ”Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală”, a scris Ciolacu pe facebook.

  Potrivit liderului PSD, zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României!

  ”În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid”, l-a taxat dur Ciolacu pe Orban.

  Președintele interimar al PSD a mai observat că în loc să-și bată capul pentru a repara situația dezastruoasă din DSP-urile căpușate de toate rudele și pilele liberale, Orban negociază politic funcții și, la fel, în loc să discute despre investiții, spitale, șomaj, alocații și pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, care reprezintă singurul obiectiv al PNL de când a venit la guvernare.

  ”Nimic pentru oameni, totul pentru ei și pentru buzunarele lor! Degeaba! E în FIREA oamenilor să îi măture la vot!”, a mai scris Marcel Ciolacu pe contul său de socializare.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Ingrid Mocanu, reacție dură: ”Stătuțul paralel e cu pistolul la tâmpla lui Ciolacu”
  Ciolacu îl întreabă pe Iohannis dacă doarme bine noaptea!
  Ciolacu, declarație șocantă despre Iohannis și o nouă Stare de urgență!
  NUCLEARA în PSD: Ciolacu dizolvă o întreagă organizație județeană! Cel mai mare scandal!
  Ciolacu o contrazice pe Firea într-o problemă esențială
  Tagurile:
  Guvern, Partid, Orban, Marcel Ciolacu


  Știrile Zilei