23:53 20 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1102161

  Dumitru Buzatu subliniază o tentativă a actualei conduceri – eliminarea unor ”posibili adversari (interni) prin importuri în partid”.

  BUCUREȘTI, 3 aug – Sputnik. Liderul de la Vaslui, Dumitru Buzatu, considerat unul dintre ”Hardliner-ii” PSD, a anunțat că va candida la președinția Consiliului Național, împotriva propunerii lui Ciolacu, recent „importatul ” Vasile Dâncu.

  ”Este normal să candideze cei cu o pregătire și experiență”, a declarat la Antena 3 Buzatu, care spune că a luat decizia bătăliei pe față ca urmare a dezbaterilor din partid. ”Dezbaterile din partid m-au determinat să fac lucrul acesta și experiența mea în cadrul partidului”.

  Dumitru Buzatu subliniază însă o tentativă a actualei conduceri – eliminarea unor ”posibili adversari (interni n.n.) prin importuri în partid”.

  ”Eu cred că importul de persoane care să ocupe funcții in partid nu face bine partidului, lezează grav cadrul democratic de dezbatere, la fel ca ideea de a candida în formule de echipă, care până la urmă retează o șansă individuală a unor persoane și vizează eliminarea unor posibili adversari”, a mai declarat Dumitru Buzatu.

  Acțiunea fățișă a ”radicalului” Dumitru Buzatu este un adevărat semnal, care ar putea declanșa și alte reacții ale multor pesediști nemulțumiți de viziunea lui Marcel Ciolacu, dornic să aducă persoane care au atacat PSD – sau care au pactizat cu inamici de marcă ai social democraților.

  Tematic

  Mutare bombă la vârful PSD! Și o revenire importantă la Capitală!
  Reacția PSD: Iohannis apără un ”guvern incompetent și criminal”
  În spatele numirii lui Dâncu în fruntea PSD – ce post i s-ar fi pregătit inițial! Uluitor!
  Primul medic și director de spital COVID care intră în campanie! PSD îl vrea PRIMAR!

  Știrile Zilei