01:15 22 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD17.04
 • RUB0.22
 • RON4.14
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3081152

  Va fi interesant de văzut când își va aduce aminte Marian „Ceaușescu” de ”hoții” și ”penalii” din PNL – mai ales că dovezi sunt la tot pasul! Sau despre relațiile lui Rareș Bogdan cu Marian Vanghelie și diverse personaje din lumea din umbră.

  BUCUREȘTI, 24 aug – Sputnik. În urmă cu puțin timp, protestatarul Marian Țivilic zis ”Ceauşescu” i-a arătat lui Ludovic Orban că și el poate fi ținta bătăii de joc și ironiei în fața presei. 

  Controversatul protestatar i-a făcut cadou lui Orban un lanţ cu care ”să ferece uşile PNL”, pentru a nu mai intra cei din PSD.

  Protestatarul a făcut referire la declaraţiile ipocrite ale lui Rareş Bogdan, care spunea ”ferecaţi uşile PNL-ului ca să nu mai intre nimeni de la PSD”.

  ”Domnule Orban, anul trecut, în această clădire, Rareş Bogdan spunea: 'ferecaţi uşile PNL-ului ca să nu mai intre nimeni de la PSD'”, a spus ”Ceaușescu”, întinzându-i lui orban un lanț: ”Vreau să vă ofer acest lanţ pentru că lanţul pe care l-aţi avut era din plastic, iar pesediştii l-au rupt”.

  Evident, o altă ironie, că ”pesediștii” au rupt lanțul! ”Vă ofer acest lanţ cu care într-adevăr să ferecaţi uşile”, a spus Marian ”Ceaușescu”, insistând în momentul în care Orban a încercat să refuze  - ”Luaţi-l, vă rog! Şi un lacăt cu care să închideți”.

  ”Mie nu-mi plac lanţurile, îmi plac cheile”, a încercat Ludovic Orban să evite și, ca să fie și mai de batjocură, l-a asigurat pe protestatar că ”ușile partidului sunt închise”.

  Cu puțin timp înainte Orban ocolise răspunsul la întrebarea privindu-i pe cei trei parlamentari plecați din PSD – în special cea dacă Daniel Breaz, fost ministru al lui Liviu Dragnea, se înscrie în PNL.

  Deci, protestatarul a început să-l ia în tărbacă pe Ludovic Orban – iar acum și pe Rareș Bogdan, cel care asigură o ploaie de declarații fără acoperire, dar care prind la un anume electorat aflat încă sub vraja manifestațiilor anti-Dragnea și anti-PSD; ei, acum ”Ceaușescu” începe să zornăie lanțul…

  În acest sens, va fi interesant de văzut când își va aduce aminte Marian „Ceaușescu” de ”hoții” și ”penalii” din PNL – mai ales că dovezi sunt la tot pasul! Sau despre relațiile lui Rareș Bogdan cu Marian Vanghelie și diverse personaje din lumea din umbră.

  Deocamdată e încă la faza ironiilor la adresa PNL. Iar cei de la ”Corupția ucide” nu văd și nu aud nimic despre corupția din guvernarea liberală. Ei sunt interesați acum de… Belarus! Asta ca să știm cu cine avem de-a face.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Un analist dezvăluie blatul dintre Iohannis și PSD pentru doborârea lui Orban
  Rareș Bogdan, denunțat că a primit ”o vilă drept șpagă”
  Rareș Bogdan și Andrei Caramitru o vor pe Ana Birchall… care e deja luată!
  Britanicii i-au dat lui Rareș Bogdan titlul ”Idiotul săptămânii” – care este motivația
  ”American și câinele său”! Întâlnire ciudată Orban – Zuckerman: românii îi fac praf!
  Ludovic Orban, afirmație de o ipocrizie totală – proba concretă!
  Tagurile:
  Rareș Bogdan, Ludovic Orban

  Știrile Zilei