12:35 21 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.10
 • USD17.42
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  34360

  „Guvernul Orban pregătește deschiderea școlilor pentru organizarea alegerilor locale, NU pentru începerea anului școlar”

  BUCUREȘTI, 25 aug – Sputnik. Fostul ministru de Externe lasă pentru o clipă bătălia cu Marcel Ciolacu și transmite un mesaj despre bâlbele și situația gravă din Educație.

  Atacul îl vizează direct pe Iohannis, pe care cei din PSD evită să-l mai atace! ”Ce tot vreți? ROMÂNIA EDUCATĂ a fost doar un subiect de campanie”, scrie ironic Teodorovici.

  ”Acum, ALEGERILE reprezintă prioritatea președintelui și guvernului PNL! NU școala, NU economia, nici măcar pandemia NU mai este o prioritate”, scrie Teodorovici.

  De fapt, Guvernul Orban pregătește deschiderea școlilor ”pentru organizarea alegerilor locale, NU pentru începerea anului școlar”, punctează fostul ministru, subliniind că ”avem chiar declarații asumate care confirmă că guvernul nu va putea asigura nici măcar măști sanitare tuturor elevilor și profesorilor”.

  Altfel spus, Guvernul NU va asigura ”un minim absolut necesar în condițiile impuse de guvern pentru prevenirea răspândirii virusului”.

  ”Atunci ce rost mai are să îndrăznim să ne gândim la “pepsiglas” și multe alte dotări cu echipamente de protecție sanitară, sau la asigurarea unor minime condiții igienico-sanitare necesare pentru unitățile școlare care nu sunt racordate la rețeaua de apă-canalizare, prin achiziționarea și instalarea unor containere sanitare mobile?!”, întreabă Teodorovici.

  De asemenea, continuă ironic Teodorovici, ”ce rost are să ne gândim că perioada vacanței școlare ar fi permis pregătirea cadrelor didactice și dotarea unităților de învățământ cu echipamente pentru sistemul de predare online?!”.

  ”Avem doar niște hârtii cu indicații prețioase din partea Ministerului Sănătății și Ministerului Educației și obligația asumării responsabilității și costurilor de către primari, profesori și, mai ales, de către părinți”, atrage atenția Teodorovici.

  Ca atare, încheie ultimul președinte executiv al PSD, ”nu vă obosiți să căutați responsabili sau vinovați!”.

  ”Trăim în România și ALEGERILE ne ocupă tot timpul!”, conchide Eugen Teodorovici, parafrazându-l pe Mircea Badea.

  Tematic

  Mircea Badea a dezvăluit ”formula magică” pentru legea carantinării și izolării
  Mircea Badea, atitudinea cea mai curajoasă și logică – e dat ca exemplu de Dan Chitic
  Mircea Badea face praf autoritățile: iată cum NU au reacționat într-un caz REAL de COVID
  Mircea Badea, bășcălie cruntă de Poliție în cazul ”Emi Pian”
  Mircea Badea, mesaj dur pentru USR și Băsescu: ”Lozincile voastre inepte și mincinoase!”
  Mircea Badea îl desființează pe dr. Emilian Imbri – o probă scandaloasă!
  Florin Salam, văzut de Mircea Badea: ”Secvență de autentic românesc, absolut neprețuită!”
  Tagurile:
  Eugen Teodorovici, Mircea Badea

  Știrile Zilei