00:30 24 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.17
 • USD17.05
 • RUB0.22
 • RON4.14
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  481141

  Ambițioasa Lia Olguța Vasilescu, care candidează pentru un nou mandat de primar al Craiovei, a prezentat finalizarea unui proiect al său, o nouă realizare de excepție.

  BUCUREȘTI, 26 aug – Sputnik. După ce Congresul PSD a consemnat o dezamăgire cvasi totală a membrilor și susținătorilor social democrați, unii lideri au înțeles că trebuie să compenseze cu realizări.

  Ambițioasa Lia Olguța Vasilescu, care candidează pentru un nou mandat de primar al Craiovei, a prezentat finalizarea unui proiect al său, o nouă realizare de excepție: singurul stadion de atletism din România la standarde cerute pentru competiții internaționale de top.

  ”Astăzi, a fost inaugurat, la Craiova, singurul stadion de atletism din România care poate găzdui competiții internaționale”, a scris Olguța Vasilescu.

  La inaugurare, Lia Olguța Vasilescu, inițiatoarea proiectului, a fost însoțită de stele ale atletismului românesc, campioni olimpici sau mondiali - Gabriela Szabo, Doina Melinte, Cristieana Cojocaru, Natalia Andrei, Paula Ivan, Maricica Puica, Violeta Beclea, Marian Oprea, dar și marele campion Mihai Covaliu - președintele Comitetului Olimpic Sportiv Român.

  ”Practic, în acest moment, Craiova deține cea mai completă baza sportivă, având, în același perimetru, o sală polivalentă, un stadion de fotbal, un stadion de atletism și un centru de cantonament cu două terenuri în aer liber pentru pregătirea sportivilor”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

  Reamintim că stadionul de fotbal din Craiova, realizat în mandatele trecute ale Liei Olguța Vasilescu, este cotat în topul celor mai frumoase stadioane din lume, în condițiile în care a costat mult mai puțin decât cele de același nivel din SUA, Rusia sau Franța.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Cunoscut sociolog dă în vileag planul Ciolacu-Dâncu! Ținte – Firea, Olguța, Șerban Nicolae
  Olguța dă în vileag planul secret PNL – cum se va lua ce a rămas în proprietatea statului
  Olguța iese la atac, îi dă la temelie lui Cîțu! Demers extrem de puternic!
  Alianța Pro România - PSD creează tensiuni – Olguța Vasilescu, în prim plan!
  Băsescu intră puternic în joc: calcă în picioare Guvernul PNL și… o atacă pe Olguța!
  Tagurile:
  Europa, Lia Olguța Vasilescu

  Știrile Zilei