05:50 21 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.69
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.05
 • UAH0.59
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5809164

  Înregistrarea pare edificatoare – și ar impune intervenția urgentă a DNA, cu chemarea candidatului și a celorlalți implicați. Dacă se confirmă, retragerea lui Nicușor Dan s-ar impune.

  BUCUREȘTI, 14 sept – Sputnik. Lovitură cumplită pentru Nicușor Dan – par a se confirma acuzațiile că ar fi intervenit pentru un controversat om de afaceri!

  Dana Budeanu a publicat, în emisiunea sa online, o înregistrare cu Nicușor Dan în care acesta vorbește cu un funcționar de la Primăria Sectorului 4, folosindu-și influența în favoarea afaceristului.

  Sunt multe aspecte grave la prima vedere – Nicușor Dan se pronunță că afaceristul ar avea dreptate, dar nici nu-l contrazice pe funcționarul care spune că el, Nicușor Dan, ar fi garantul controversatului afacerist. De asemenea, Nicușor Dan este insistent – și nu se oprește nici atunci când devine evident că funcționarul îl provoacă – probabil pentru a-l înregistra.

  Sincer, ascultând înregistrarea, s-ar putea trage câteva concluzii:

  -Nicușor Dan e disperat să rezolva problema ”Câinelui”;

  -Nicușor Dan are probleme de percepție și judecare a unor situații sau așa, în general;

  -Înregistrarea e o făcătură, un colaj din mai multe convorbiri.

  Dar, altfel, înregistrarea pare edificatoare – și ar impune intervenția urgentă a DNA, cu chemarea candidatului și a celorlalți implicați. Dacă se confirmă înregistrarea, retragerea lui Nicușor Dan s-ar impune.

  De menționat că relația dintre Nicușor Dan și controversatul  afacerist Mihai Mitrache, poreclit ”Câinele”, care a deținut un local în ”Parcul Copiilor”, a fost dată în vileag de mai mulți jurnaliști de investigație, printre care Sorina Matei sau Marius Ghilezan, dar și de politicieni informați, precum Daniel Zamfir.

  Ascultați mai jos înregistrarea - o găsiți de minutul 14.00 -  postată de „Știri pe surse”, acompaniată de mimica incomparabilei Dana Budeanu, ”Regina la zahăr”. Acum… și ”regina la dezvăluiri”.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Barna se face de râs în legătură cu Orban! Dana Budeanu, concluzia finală - ”Fătălăilor!”
  Asta mai lipsea: scandal de HĂRȚUIRE la Guvern! Dana Budeanu reclamase deja personajul!
  Scandalul zilei: Dana Budeanu, atacată grav și amenințată de un ”om de casă” al lui Orban!
  Tagurile:
  Nicușor Dan, Dana Budeanu

  Știrile Zilei