08:04 28 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.63
 • USD16.86
 • RUB0.22
 • RON4.03
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegeri locale în România 2020 (96)
  19314

  Ludovic Orban și-a expus poziția în cazul Nicușor Dan, în care au apărut înregistrări cu o intervenție a acestuia pentru un controversat om de afaceri

  BUCUREȘTI, 15 sept – Sputnik. Premierul Ludovic Orban fost întrebat de ziariști de cazul Nicușor Dan, în care au apărut înregistrări cu o intervenție a acestuia pentru un controversat om de afaceri.

  Șocant este că Orban nici nu a vrut să audă de aceste probe, ci mai întâi a făcut morală celui care l-a înregistrat pe Nicușor Dan: ”E urât să înregistrezi pe cineva când vorbești cu el”.

  Asta în condițiile în care PNL a susținut acțiunile DNA pe baza unor înregistrări nu totdeauna legale, ca dovadă că multe au fost anulate de instanță.

  Apoi Orban a atacat… PSD, care ar fi în spatele acestui caz! ”PSD este disperat că pierde teren pe zi ce trece”, a spus Orban de parcă PSD l-a pus pe Dan să dea telefon și să intervină în favoarea omului de afaceri.

  Apoi, Orban și-a adus aminte că ”toți interlopii și toți mafioții au trăit bine sub guvernarea locală PSD” – deși nu ne aducem aminte ca liderul PNL să fi făcut vreun denunț în acest sens, sau ca ministrul PNL al Justiției să fi fpcut vreo campanie contra acestor ”mafioți”.

  ”Încearcă disperați să-l discrediteze pe Nicușor Dan, fără niciun fel de bază”, spune Orban, anulând deci proba audio. ”Nicușor Dan este un om cunoscut, este un om corect, un om cinstit care s-a bătut pentru interesele bucureștenilor fără să aibă vreo funcție publică”.

  Cu toate astea, Nicușor Dan este deputat – deci are o demnitate publică de cel mai înalt nivel! Deci Orban minte sau habar nu are despre ce vorbește!

  ”Această înregistrare nu este altceva decât o măsură disperată din partea mafioților și interlopilor care sprijină PSD”, a conchis Orban, încercând să mușamalizeze și acest caz, la fel ca accidentul lui Bode.
  Тема:
  Alegeri locale în România 2020 (96)

  Tematic

  Dana Budeanu – înregistrare NUCLEARĂ - îl termină pe Nicușor Dan! Caz de DNA!
  DNA - reacție la înregistrarea compromițătoare cu Nicușor Dan
  Ingrid Mocanu, intervenție fulminantă în cazul Nicușor Dan!
  Tagurile:
  Ludovic Orban, Nicușor Dan

  Știrile Zilei