03:57 23 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.60
 • USD16.66
 • RUB0.22
 • RON4.03
 • UAH0.59
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  18614271

  Incident: Cunoscuta protestatară Oana Lovin a protestat față de venirea lui Klaus Iohannis la inaugurarea tronsonului de metrou din Drumul Taberei

  BUCUREȘTI, 15 sept – Sputnik. ”Fata cu sparanghel”, cum mai este cunoscută internauta Oana Lovin, a protestat la inaugurarea metroului Drumul Taberei.

  Frumoasa protestatară a avut la ea o portavoce la care a strigat lozinci și i-a reproșat lui Iohannis participarea la un eveniment cu care nu are nicio legătură.

  Oana Lovin a fost ridicată în urmă de jandarmi și este posibil să fie amendată. De menționat că tânăra nu a fost niciodată violentă și nu a organizat vreun grup de protest – așa cum s-a întâmplat în cazul protestelor încurajate de însuși Iohannis.

  Conform informațiilor de la fața locului, protestatara Oana Lovin i-ar fi strigat un cuvânt injurios președintelui Klaus Iohannis. Ea ar fi fost ridicată de jandarmi imediat. Momentan, ei i-ar fi fost confiscată portavocea și este oprită de jandarmi, de lângă care nu poate pleca până când nu va fi gata procesul verbal scris, urmând, deci, a fi sancționată.

  Conform DC News, Oana Lovin le-a spus jandamilor că recunoaște  și nu regretă cele spuse: ”Cum să regret că i-am zis m*ie lui Iohannis?”.

   ”Să curgă amenzile ca împrumuturile lui Cîțu” a declarat Oana Lovin, în video live de pe Facebook. ”Am strigat plăcuța suedeză - el a încurajat și a spus că e opinie politică”.

  Conform sursei citate, Oana Lovin ar fi fost amendată cu 400 de lei.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Klaus Iohannis

  Știrile Zilei