00:42 24 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD16.69
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  17430

  Acum puțin timp, Partidul Național Liberal a decis să facă un pas înapoi în cazul care a șocat întreaga țară – un anunț de ultimă oră.

  BUCUREȘTI, 17 sept – Sputnik. După ce scandalul cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a șocat întreaga țară, PNL face un pas înapoi și se delimitează de acest primar și arată că ”Ogâgău nu candidează din partea liberalilor”.

  Într-un ”COMUNICAT DE PRESĂ”, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că, ”urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău”, acesta ”nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal”.

  ”Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”, se arată în Comunicat.

  De asemenea, Partidul Naţional Liberal anunță că ”nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei”.

  ”Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică”, scriu liberalii în comunicatul publicat de ”Știri pe surse”. 

  Ciudat este că, pe listele electoral, Traian Ogâgău, ”discipolul lui Orban”, așa cum s-a prezentat, este candidatul PNL+USR – așa cum arată și afișele sale.

  Abia după alegeri, dacă va câștiga, el va putea fi invalidat prin ridicarea sprijinului politic înainte de investire. În acest caz, alegerile pentru primăria din Sângeorz-Băi vor trebui reluate.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Scandal, Primar, PNL

  Știrile Zilei