14:46 26 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD17.05
 • RUB0.22
 • RON4.14
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5254121

  O adevărată NUCLEARĂ – pentru că Dana Budeanu face nu numai o dezvăluire despre Nicușor Dan, ci și despre echipa acestuia

  BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik. Zi de coșmar pentru Nicușor Dan, ”candidatul Dreptei” - Dana Budeanu va face azi, la ora 11, o nouă dezvăluire. De fapt, spune cunoscutul critic de modă, va fi începutul unei serii de dezvăluiri despre controversatul personaj.

  ”Daca fac o nouă dezvăluire? Da. Fac. Nu pot sa spun ce, pentru ca am exclusivitate cu ”Știri pe surse” pentru Verdictul Politic”, a spus Dana Budeanu, precizând că face azi, la ora 11.

  În ce va consta ”dezvăluirea”? Este adevărul, spune Dana Budeanu,  ”este continuarea adevărului și atât”.

  ”Este un subiect extrem de documentat, nu doar de mine”, spune Budeanu. ”Eu doar am preluat o documentare și am încercat să văd ce e acolo și eu cred că este un subiect pentru cineva puternic care poate face mult mai mult decât fac eu”.

  Altfel spus, e ”continuarea (dezvăluirii) minciunii generale a acestor ipocriți”, a spus Dana Budeanu la ”Sinteza zilei”.

  ”Eu am mai multe înregistrări, nu doar pe aceasta - înregistrările arata clar că este o speță care ține de mai mult timp, nu sunt înregistrări din aceeași zi”, spune Dana Budeanu, subliniind ”celelalte înregistrări sunt funny rău.

  Interesantă este și mărturisirea Danei Budeanu – ”nu doar eu am materialele despre Nicuşor Dan - eu cred că Dana Budeanu le-a primit ultima. Nu cred, sunt sigură, pentru că nu doresc să spun că ştiu”.

  Și, atenție, ”eu am primit aceste materiale care nu au fost publicate de presă”.

  ”Dezvălurile făcute de mine sunt 1% din ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan”, mai spune Dana Budeanu, ”ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan ştie inclusiv echipa lui, ştiu şi ce din partid şi toţi cei care îl susţin”.

  Tagurile:
  Nicușor Dan, Dana Budeanu

  Știrile Zilei